Ikinizde kağıt sıkıştı diyorsunuzda zaten son haftadayiz bunun icin teknik bilmeye gerek yok bilonco vakti geldi 😀😀😀
Printable View
Ikinizde kağıt sıkıştı diyorsunuzda zaten son haftadayiz bunun icin teknik bilmeye gerek yok bilonco vakti geldi 😀😀😀
Teknik mi.? Oda nedir.?
Yani herkesin destekte alıp dirençte sattığı yermi.?
Bunu herkes bilir ve yaparsa kim kaybeder ki.?
Teknik diye birşey yoktur gençler.teknik paradır.
Şöyleki herkesin aldığı almaya başladığı destekte para babasının desteği kırıp stopları patlattağı ve kynin elinden malı aldımıydı teknik diye birşey kalmaz ortada.
Ben pek anlamam borsadanda naçizane fikir beyanında bulundum.saygılar.
Ben şimdi elimdekileri tabana koysam bunun nasıl teknik izahı olacak ki veya mesela diyelim ki bi yabancı geldi katarlı felan şirketi aldı kağıt 15 gün tavan çekse nasıl teknik izahı olacak (öyle birşey yokda öylesine yazdım örnek amaçlı) veya şirket kottan atıldı diyelim teknik noldu mort oldu sifirlayacagini gosterirmiydi (buda sadece örnek :)) o yüzden ne diyoruz tekniğe inanma tekniksiz kalma bizimki sadece gönül eğlendirme yoksa beklenti ve olan veya olacak olan olaylar yer bitirir teknik felan hikaye kalır şahsi görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi içermez..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
🖒🖒🖒
Sent from my SM-G900FQ using hisse.net mobile app
Benim bi sorum yok dostum bilmediğim şeyler değil ama zaten son zamanları sadece teknik demekle olmaz bunu demeye çalışıyorum tekniğe sadece merakımızı gidersin diye bakarım arada yoksa çok da teknik çalıştığını söyleyemem ayrıca hisse bi patlama yapacaksa eğer bunun için bilanço ve sonrasında ki hareketlilikle yapacak yani ben söylemiştim demene gerek yok bilinen bir gerçek şahsi görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my GT-I9500 using hisse.net mobile app
Hakaret, zan ve iftiradan başka birşey bilmezsen öyle kapı dışarı ederler işte adamı!
Trnkzedede olmasa burası senlenmeyecekti boyle.benim anlamadigim sey boyle kisiler yazipta daha sonra yazilarinin silinmesi.yazinin tamami silinecegine bazı yerleri silinebilir.ytd