Bu hissenin beklentisi nedir? Yada varmı bir beklenti? Kar'lı bir firma degil sonuçta, buradaki arkadaşların yorumlarını ogrenmek isterim,
Printable View
Bu hissenin beklentisi nedir? Yada varmı bir beklenti? Kar'lı bir firma degil sonuçta, buradaki arkadaşların yorumlarını ogrenmek isterim,
karlı firma değil derken neye istinaden karlı değil dediniz?
Mali tabloları kastettim, 36bin TL.kar açıklamış 6 aylıkta, bunu en dandik limited şirketlerde açıklıyor, geçmiş sene zarar açıklamış yani kar olayı SİFİR diyorum,
6 aylıkta 5 milyon TL.ye yakın finansman gideri olmuş, finansman yuku ağır, 22 milyon TL.kisa ve uzun vadeli finansman borcu var, bu borçlar azalmadan kar elde etmesin su aşamada zor görünüyor, ticari borçları ticari alacaklarından fazla, yani borçlarını odeme kabiliyeti dusuk, ayrıca 2016 yili faaliyet raporunda döviz yükümlülüklerinin döviz varlıklarından fazla olduğu yazıyor yanı döviz artışından net zarar yazıyor, benim gördüklerim bunlar,
hisseyi sosyal medyada takip eden çok ama hissenin kondiksiyonu yok. Sanırım SPEK birilerin hisseden doğal yolar dan dökülmesini bekliyor. Speğin ky yı dökmek için ya bilgi ve tecrübesi yok ( ben de öyle düşünüyorum) ya da yeteneği. herkes gibi bekliyoruz. ytd.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0d750bcf1d.jpg
Hemen gitmez 3 üstü olmalı sabır ister
Eşşeği kaçmasın diye sağlam bir kazığa bağladım. Öbür hissede işimi görüp kar edince tekrar geleceğim. Kalan arkadaşlara sabırlar. Ytd
iyi ki vermişim bu havada bile kıpırdamadı. ytd.