öğle öncesi seansta kendine devrettiği mal kadar tekrar toplayacak ama bu yavaş olacak gibi... ytd...
Printable View
öğle öncesi seansta kendine devrettiği mal kadar tekrar toplayacak ama bu yavaş olacak gibi... ytd...
adam ara ara girip çıktığı eukyo'da operasyon yapıyor gibi..çapraz vurkaç....
1.10 larda ken gondermisti
Sent from my GT-N7100 using hisse.net mobile app
onlarında içine eder galip. geçen hafta spk ya görüş soralım diye kap haberi vardı sanırım. ordanda spk onaylamıyor haberi gelirse euro hisselerinde yandı keten helva misali paraşütsüz düşüşe geçer. bu adamın tahtasında uzun süre kalmak hep kaybettirir. Galip ağa vur kaççıdır. onun gibi hareket edip o satmadan kaçabilirsen kar yazarsın.
Toparlayacaz gibi
[QUOTE=Kenan06.;23339]1.10 larda ken göndermişti
hayır haber benim bildiğim kadarıyla spk ya başvurduk olmuştu..
spk onay verip vermediğini göndermedi bildiğim kadarıyla..
hem satışı 31 ocak a kadar yapabilirim demişti
Avtur'da biz ona ters köşe yaptık. Bu adam borsaya ilk girdiği günden beri ara ara hisselerinde işlem yaparım. Şimdilik rüzgar ondan yana esiyor ama bizim de ona göre stratejimiz olacak. Kademeli alım girmenın ne denli önemli olduğunu bugünkü hareketinde birkez daha gördük. Benim tek derdim Galip'in şuan için tahtadan çıkması. Dar banta sıkışıp kalırsa ki, şayet adamları işleme devam etmiyorsa sıkışıp kalacaktır. O zaman biraz can sıkar.
[QUOTE=mhustafa;23409]Neticede suan için satacak mali kalmadı, toplamak içinde çok acele etmez, 1.30 1.40 bandına bir süre oturur diye sesli düşünüyorum
Sent from my GT-N7100 using hisse.net mobile app