Printable View
2 gune 1720, 4 gune 1701 ve bir haftaya 1677 bekliyorum ben de :)
Alıntı: Originally Posted by Dore Evet grafikler cok guzel :yes: Ama grafikte aşikar olani yapmak herkesin kazanması demek degil mi? Sayın Dore, ben küçük balığım :)
Alıntı: Originally Posted by selym Ben de Regression dolar dolmaz düşüş olur diye düşünüyorum. Ama bunun için objektif hiçbir nedenim yok - salt tahmin... https://i.hizliresim.com/9Rl2wu.png Tobo var sanki.
Alıntı: Originally Posted by Dore 2 gune 1720, 4 gune 1701 ve bir haftaya 1677 bekliyorum ben de :) bence olmaz - çorbasına idddaya bile girebilirim
Alıntı: Originally Posted by Dore Tobo var sanki. TOBO dis-diplerde oluşur - yani en azından fit TOBO dan bahsediyorsak öyle. Kaldı ki bu biraz ucube bir TOBO ve fit değil (dipte oluşmamış)
Alıntı: Originally Posted by selym bence olmaz - çorbasına idddaya bile girebilirim Ciddi misini:) Hosuma gitti iddia. Tamam ama soyle yapalım. Kaybeden bir sokak çocuğuna yemek ısmarlasın :yes:
Alıntı: Originally Posted by Dore Ciddi misini:) Hosuma gitti iddia. Tamam ama soyle yapalım. Kaybeden bir sokak çocuğuna yemek ısmarlasın :yes: tamam - sorun değil - ama iddanın sınırlarını net çizmek lazım. Ben derim ki: bi düşüş yaşayacaz - ama 1720 altını görmicez
Alıntı: Originally Posted by selym tamam - sorun değil - ama iddanın sınırlarını net çizmek lazım. Ben derim ki: bi düşüş yaşayacaz - ama 1720 altını görmicez Kesin kazandım o zaman:):)