2020 gündemi çok dolu sanırım,usd ilaç sektörü bütçesi ne zaman onaylanacak? en azından bu virus illeti bitseydi dicem ama daha sırada, orta doğu, akdeniz, bide sam amcanın şapkadan çıkaracağı tavşanlar var.
Printable View
2020 gündemi çok dolu sanırım,usd ilaç sektörü bütçesi ne zaman onaylanacak? en azından bu virus illeti bitseydi dicem ama daha sırada, orta doğu, akdeniz, bide sam amcanın şapkadan çıkaracağı tavşanlar var.
5 - 10 yıllık sizin gibi uzuuuun yıılar 1000 kişinin elinde ortalama 250 k lot olsa toplamda 250 milyon lot yapar bu da dolaşımdaki toplam hissenin yaklaşık % 40 na tekabül eder
250/682 = % 37
Bu hesaba göre patronun çoook ivedi bedelliye gidip hissede operasyon yapması gerekiyor ki
Yükselteceği hisseden para kazansın.
Aletlerde yaptığı gibi.
Diğer taraftan ihlas inşaat holdingi GM ile birleşitirip İhlas holdinge yaklaşık 300 milyon 0 maliyetli hisse kazandırıp onu da aletlerde gazetede ve holding de operasyon için kullanıyor.
Son işlem Holdingde onunla birlikte bu 20 yıllık 1 tl altı serüven sona erecek
( 20 yılda 3 sene 1 üzeri kalmış).
Gazetenin 4 tl üzerinde kalmasının sebebi bilançosunda 100 milyon üzerinde arazi arsa vardı yatırım için muhtemelen kanalla ilişkilidir.
Aletler tatmin edeci seviyelerde ve 4 geçecek gibi
Yayın ise yayı çok ama çok gerildi izlemede...
Ytd...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatta ben yavru kağıtlar ve dahi holding için bundan sonra gelebilecek iyi haberler için endişe bile ediyorum. Çünkü bu adamların birçok işi ters ve para kazanma yöntemleri ancak kendilerine güvenen yatırımcılarını terse düşürmek planları üzerine kurulu:wu:.
Hay allahim yigmissin gene altlara lotlari🤣
Bu ülkede birazcık hakkaniyetli adalet varsa şayet senin hırsızın benim dolandırıcım olmaz kardeşim adalet bakan'ı ne diyor kimsenin yanına kar kalmamalı ama kaldığınıda( 4 eski bakan daha niceleri)ve BİST'te dolandırılan zarara uğratılan helal birikimlerinin nasıl alavere dalavereyle bu (mücahit Ören,Rıza kutlu ışıklar,Şevket Aksoy ve Ragıp Arsan,Latif Ünal ve babası Yaşar Ünal gibi daha nice soyguncu işadamları)kişilerce ellerinden alındığını pekala biliyorsunuz o zaman gerçek adalet tecelli etmeli bu şahısların tüm varlıklarına Kayyum ataması yapılmalıdır diye haykırıyorum yoksa adalet mülkün temelidir diyip sonrada hatırlı nüfuslu kişilere ayrıcalıklı davranırsanız korursanız işte bu hakkaniyetli,adaletli bir adalet olmaz .. İHLAS HoLDİNG ve İŞTİRAKLERİNE TÜM MAĞDURLAR için KAYYUM ATANMASINI TALEP ve ARZ EDİYORUM..Burada değindiğim önemli konular al sat tavsiyesi içerikli nitelikli yorumlar değildir..YTD..Please!!:whistling: Siren'm çok yoruldum,bunaldım lütfen bir 42 çay rica edeyim sıcak sıcak :hah::oleyo: belki kanımca iyi gelir ..Kardeşimi ve çayını seviyorum :yes:
Son dönemde 80 li fiyatlarda beklediği için bir süredir buralarda bir maliyet oluşmaya başladı gibi görünüyor. Eğer 92 üzerine atarsa sonrası güzel olur gibi inşallah. Her yerde olumsuz yorumlar ile yönlendirmelerde ciddi anlamla bir artış var gibi duruyor.
Genel ekonomide bozulma olmadıkça benim hiç ama hiç çekindiğim bir şey yok. İnşallah güzel günleri bu tahtaya yıllardır emek veren küçük yatırımcılar görür.
Spek ayakçılarının üç günlük hesap açıp yönlendirme yapmaya çalışanların laflarını umursamayın. Kendi bildiğiniz ve olacağını tahmin ettiğiniz ne varsa ona göre hareket edin..
Yatırım tavsiyesi değildir. Al Sat Önerisi Değildir.
Bu 0.88 den 15 milyon lot alan zati muhterem acep babasının hayrına mı aldı. Kafamda deli sorular
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.