muhahhahah hatırladım şimdi...
Printable View
TAV iyi degil bugun. Kene bile aldigi 600K mali veriyor. o America hep aciga satis yapiyor. Bir alici gelse kaldirsa yerine koymak zorunda kalacak yari milyon lotunu. Bu adamlarin her gun isi bu. Osmanli'yi da gordunuz. Herif vurmaya gelmisti ayak yapiyordu aliyormus diye gosterip ust kademelerden vermek icin. Onun da eline verdim. Bugun verdi iste hepsini.
http://share.matriksdata.com/Images/...1507445083.png
''Ne olacak bu havacılarin hâli ? '' diye boş bir mesaj atayım cafeye.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trendleri dondu artik. Bundan sonra iki yukari bir asagi. Aralarinda iyi secim yapmak lazim asi furyasi bitince. TAV'in pis belalari var onunde. Ben onlari degistirecegim.
Dibinden Pegi %44 yapti, Tombik %31, TAV %29. Supriz yok.
THY ye fonlar şunlar bunlar yeni havaalanı ayağına düştükçe mallandılar herhalde..
20 tl lerden gelirken..
Her kademeden satış yiyor kafasına..
2 yukarı 1 aşağı ,nette 1 adım kâr bırakır.ancak pegi 3 ileri ,1 geri yapar sanki , diğerlerinden daha güçlü.orda bilanço pozitif bulundu.aşi da ekstra katalizör oldu.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tombigin asil problemi kamu olmasi. Yeterince verimli yonetilemiyor haliyle ve hukumetin problemleri baski oluyor. Hukumet degisse hem Tombik hem Halk ucar.