Originally Posted by
refaba
Bende öyle düşünüyorum...ama amasıda var,tamam merkezde para mafiş,iç,dış borç çok yüksek,acil ülkeye 1 sene içinde 200 milyar dolar lazım...Ülkenin %95 cıvarı %5 kısıma çalışıp onu bakıyor,%5 altındaki sektörler ecel terleri döküyor günü kurtarmak için v.s...dikkatimi çeken bir unsur var,kaynağı belirsiz aralıktan bu yana 41 milyar dolar para girmiş piyasaya,kayıdı,kuyududa yok !!!...ilginç...önümüzde referandum var,merkez bankasının gerçek rezervi 22 milyar dolar,70'i zaten halkın ve özel sektörlere ait...neden merkezin gerçek rezervin iki misli para girmiş piyasaya kaynaksız olarak...haziran seçiminin hemen arkasından hertürlü paranın sorgu,sualsiz girişi çıkışı serbest diye bir yasa tasarısı geçirildi hükümetçe,zaten bu durum onuylan bağlantılı...tırlar dolusu parayı içeri sok ve çıkar sorgu sualide yok,gümrük gözetimide yok, elindeki belgeyi göster gir,çık...neyse bunlar derin konu,detayları çok...ben şunu düşünüyorum düştükçe azar,azar alıyorum...zaten mart ayında süprizler bizi bekliyor...CB iş adamlarına mart ayının sonuna kadar 1 kişi alın diye emir verdi patronlara,bu daha ilginç,neden mart ayının sonuna kadar !!!...bütün bunları göz önünde bulundurarak öyle yatırım yapın !!!...ytd.