Originally Posted by
O'Sullivan
Kim olacak? Uzuuun yıllardır topicte teknik - temel paylaşım yapana, speğe laf edene, yeni gelene düşman, hatta onları attırmak için her türlü provokasyon (insanları çığrından çıkartan) yapan, çoğul kullanımı, speğin buradaki paralı elemanlarından olan şahsiyettir kendileri.
Profiline baktığımda, şuan kapattığı için görünmüyor, (o kapatmadan bakmıştım) 2017 den beri hiçbir hisse topic in de bir tane bile yazısı olmayan, sadece ve sadece alcar da vakti ve nakti bol olup, hisse düşünce alan! Gazlaya gazlaya yıllardır millete hisse taşıtan ekibin buradaki paralı elemanıdır.
Bu arada şubat4 hanım bahsetmiş, 2011 yılı alcar=egeen=20 TL Mart 2020 alcar=30 TL egeen=400 TL. Tabi bunda şirketin karlılığı falanda önemli ama arada uçurum oluşturacak kadar değil! Yıllardır 30-60 arası millete kan kusturmuş, tarihi kar açıkladığı gün (2017 yada 2018) 35-36 liralarda kağıda taban yaptırmış kanı, karakteri bozuk speğe eski arkadaşların teşekkür edecek hali yok!
Son durum;
Beklenti lerden henüz 1 tanesi bile gerçekleşmemiştir. Yıllık olağan genel kurulda kayıtlı sermaye tavanı nın yükseltilmesi ni bekliyorum, yapmazsa şirkette ard niyet ararım! KAYITLI SERMAYE TAVANINI ARTTIRMAK İÇİN SPK PARA İSTEMİYOR! 2016 daki o hatayı!!!(hata ise) Yapmazlar inşallah. Eğer yapmazlar ise Spekle iş tuttukları iyice pekişir.(Bana göre) Arsayı algyo ya satacaklarını tahmin ediyorum. Bedava ya vermezler inşallah. Ayrıca Şirketin büyüme hedefi var mı yok mu çıkıp bunu biz ortakları ile paylaşmalı!!! Artık büyü alcar!!!!!!! Alarko yönetimi daha neyi bekliyorsunuz???? Biz ortaklarınız olarak sizden bunu BEKLİYORUZ.......