Bende benzinciye bi uğradım inceliyorum uçan benzin olmasın, yarı yolda kalmayalım sonra.
Dikkatli ol abi. Grup sert hareketler yapabilir. 10,000 lot almayı bırakmışsındır umarım :evil:
09-02-2021, 17:17
selimtogrul
Alıntı:
Originally Posted by nilkiz
Bugün açız galip ağa doyur bizi
Dun tavan bugün 5 eksi ne oluyor valla anlamadım koç dışında tüm kağıtlarım eksi
XU100 grafiğine bakmanı tavsiye ederim abi
09-02-2021, 17:19
delicocuk35
Alıntı:
Originally Posted by selimtogrul
Abi kaç gündür benzincide bekliyon. Bi depoya doldur boşalt yapamadın. Abi akşam oturalım şu işi konuşalım. Siz satınca, sattığınız yerin 3 kademe altından gene alıyor musunuz ne yapıyorsunuz? yazın diyorum kimse de ses yok bende devam ediyorum ne bileyim.
belki ben yanlış anladım ama al sat yapmayın dedin gibi hatırlıyorum. normalde ben tavandan veririm kısmi vermedim maliyet aşağıda bekliyorum :)
09-02-2021, 17:25
selimtogrul
Alıntı:
Originally Posted by delicocuk35
belki ben yanlış anladım ama al sat yapmayın dedin gibi hatırlıyorum. normalde ben tavandan veririm kısmi vermedim maliyet aşağıda bekliyorum :)
AL-SAT yapmayın dedim. Tahta kaçtı? 4,50 den 4,75 sürdük tahtayı
Şimdi kaç.
Ne yapmayı düşünüyorsun nikah mı kıyacaksın.
Grafiğe bak. 5 dk.lık - 1 saatlik İstersen günlük . Aman zarar ettim deme de. Günlük grafikte hala yolu var. Sen bilirsin
09-02-2021, 17:26
koçari
Alıntı:
Vay koçari abi hoşgeldin,
Abi sıkıntıdan geyik modunda al-sat yapıyoruz, Ders çalıştığın konu var mı ? Gece hemen ameliyata alalım, uygun zamanda da bakalım
şimdilik elimdeki kitabı okuyorum selim bey
daha ön sözünü bitiremedim:)
09-02-2021, 17:27
selimtogrul
Alıntı:
Originally Posted by koçari
şimdilik elimdeki kitabı okuyorum selim bey
daha ön sözünü bitiremedim:)
O kadar uzun mu diyorsun abi. du bakayım sende bişiler var. :evil:
09-02-2021, 17:46
T/A
Alıntı:
yaktın milleti gene üstadım :kahkah::kahkah:
Senin trader programında bi sorun var bence. 10 yerine 1000, 1000 yazıyor :kahkah::kahkah: yedin di mi paraları OYAKC de
Benin kademeler 10bin 10bin oluyor...
O nedenle sorun var sanki... :(
1000 'lik alış kademleri nerede Selim... :)
09-02-2021, 17:50
GP
Alıntı:
Originally Posted by Dandanakan
Bende benzinciye bi uğradım inceliyorum uçan benzin olmasın, yarı yolda kalmayalım sonra.