-
YATAŞ sattığım fiyatın % 4.42 daha yukarısında kapadı. YATAS'dan gelen nakdi ORGE alarak değerlendirdim ve ORGE de aldığım fiyatın %5.18 yukarısında tamamladı. Muhtemelen pişman olacağım diye beklerken bugünkü işlemden hiç beklemediğim şekilde kârlı çıktım. Nasibimizde varmış demek ki... Daha önce de dediğim gibi küçük hisselerde gün içi neler olabileceğini kestirmek oldukça zor. Portföy toplamda dünkü kayıplarını geri aldığı gibi üstüne bir de ekstradan kâr bile yazmış oldu. Bu sıralar endeks hisselerinde olmamak avantaj olarak dönüyor kaç defadır. Büyüme hisseleri ile yola devam.
-
https://i.hizliresim.com/6zn9w2q.jpg
Portföy ve İzlemedekiler Rasyolarda Son Durum
-
-
Alıntı:
Originally Posted by
BaHtıÇıktı
Bereketli olsun
TUKAS için (teknikten bağımsız) mevcut bilanço değerlerine göre fiyat hedefim/beklentim/umudum 19,91 TL. Gerçekleşir gerçekleşmez bilemem. YTD.
Teknik olarak hedefim dolar bazlı grafikteki çanağı tamamlaması orta vadede. (1,53 Dolar civarı) YTD.
-
Portföyümde kalan tek BİST 100 hissesi ARDYZ BİST 100'den çıkarılmış son KAP'a göre.. Portföyümde olup da BİST 100'de olmayan TUKAS ise BİST 100'e alınmış.
-
Helal olsun sana ARDYZ, portföye bir nazarlık lazımdı sanki!! Kabahat bende, büyüme kriterlerine uymadığı halde 'yok yazılımdır', 'yok zamlarını diğer sektörler gibi hemen yansıtmıyor', 'yok geriden takip eder ve geçer' diye iltimas geçtik.. Portföy sürekli bir şekilde yukarı çıkarken aşağı doğru asıl bakalım..
-
KLGYO senin de suyun ısındı.. OZKGY'yi tekrar aldım aşağıdan, bu gidişle seni de şutlarız portföyden..
-
Gıdalarda ciddi hareketlenmelerin olduğu ve Avrupa'dan ciddi ambalajlanmış gıda taleplerinin olacağı öngörülen bir dönemde BNTAS gibi özellikle gıda ambalajına yönelik ürün geliştiren bir şirketin bu ucuz rasyolarda çok uzun kalabileceğine fazla ihtimal vermiyorum. Grafikteki 3. sarı bölgeyi üste kırması sonucunda temel beklentilere de bağlı olarak yukarı yönlü daha hızlı hareketlere başlayabileceğini umuyorum. Kısa ve orta vadeli itki hedeflerim olarak da sırasıyla kısada önce 6,89 TL (Fibo 1) sonra 9,56 TL (Fibo 1,618) ve orta vadede de 13,89 TL (Fibo 2,618) hedef fiyatlarımı bekliyor olacağım. Kişisel beklentilerimdir, kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/819fvd9.jpg