biraz daha beklesin. şu bilanço sonrası algyo ların birazını satıp bfren almayı düşünüyorum. mart-nisan-mayıs ayında biraz elimde bfren olsun istiyorum . bakalım bedelsiz piyangosu kime vuracak bu sene
Printable View
valla kardeşim; giderse de ,elinde olanlara bol kazançlar diler, gözümü kapayıp başka bi bedelsiz hissesi alırım.
bi de ben teknikten anlamadığım için %3-5 falan yukardan da alırım heralde .
Bakalım şu alageyik bilançosunu açıklasın da, sonra tekrar danışırım sana .
Dolar 3.6 nin da altinda. 3.95 iken herkes korkudan altina yaparken biz burda birkac kisi dolar riversali cakti dedik. Onca laf isitmiatik. Gelinen noktanin resmi o zamanlar muhalefet eden herkese kapak olsun :-)
Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
Valla ben de çok net şekilde dolar düşer demiştim.Kimse anlamadı ,oysa çizdim koydum buralara.
3.30 , 3.55 , 3.7x hepsinde de buralar zirve demiştim:he:
Sonunda bi tane 4.1x hedefli çizmiştim.Düştü .:he:
Tesekkurler, bence su anda silkelemesini yapiyor, 2.15 i kirmamasi lazim altinda kapanis uretmemesi lazim, bence gorevini yapti. 60 dk grafik bana bekle diyor ama benim maliyetim 2.10 tabi... 2.30-2.40 arasina yazacagim bu gun ve esas yarin icin satisimi... Giderse...
http://i.hizliresim.com/p0vQln.png
Doların artışı tekniğe uygun değildiki zaten spekülatif olarak arttı. Şu anda da sürekli müdahalelerle düşürülüyor dolar endeksi 101 küsürlerde az bir düşüş var ama dolara karşı pozitif ayrışan iki para biriminden biri tl. Son dönemde teknik işlediğini pek düşünmüyorum açıkçası.
Umarım daha da düşer ama uzun vadede de bu düşüşün acısı çıkmaz.
~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~