Adamlar özel kuvvetler atatürkçü aydını öldürdü diyor,bizim de kendimizi ait hissettiğimiz dünya görüşünde insanlar meğer tam da sistemin içindeymiş,bir nevi komunizm yıkılınca ortada kalan ruslar gibi olduk.
Printable View
Adamlar özel kuvvetler atatürkçü aydını öldürdü diyor,bizim de kendimizi ait hissettiğimiz dünya görüşünde insanlar meğer tam da sistemin içindeymiş,bir nevi komunizm yıkılınca ortada kalan ruslar gibi olduk.
Bu ülkede dolar çıkar , mal çıkar , dolar düşer, mal çıkar , lafa geldi mi ,dolar çıktı , şimdi motorin 23.5, benzin 20 lira 3 ay önce 30 liraydı yazın ortası ,benzin düşmüş domates 15 lira hala, bu halkın sorun kendisinde , memur olmak için kıçını yırtar olunca maaşı bahane edip işini yapmaz , %85 aynı ... 3 harfli bir kelime , kalan %15 bahtsız b.........
Şimdi dolar 10 lira , benzin mazot 10 lira olsun fiyat düşer mi ??? Herşey bu sorunun yanıtında .
(3 harfli kelimenin cevabı , iyi , iyi insan anlamında )
Necip H., Emin Gürses e beni mitten felanca , şuradan filanca , koruyor , bana şöyle dediler böyle dediler, bana sahip çıkıyorlar , arkamdalar ,bi şey olmaz , zaten aynı görüşteyiz, deyince Laz Emin Hoca , sen asıl sana onu diyenlerden kork demiş , ti :)
İşlerin içinde olup ne zaman satışa geldiğini ve kaleminin kırıldığını anlayamamak da, ne desem bilemedim.
Petrolün bi gözü toprağa bakıyordu, şimdi iki gözü de toprağa bakıyor...
Yaşasın...yırtabiliriz belki :p
Yani, yırtmasak bile enflasyon tepe yapabilir...tabi tepesi, hörgücü, boynu, kulağı derken üzer biraz daha...bi de şu sanayicilere degedin aldıklarınıza sayın demek lazım...