Kesinlikle butcesini ve kaynağını yöneten farklı piyasa enstrumanlarinda değerlendiren ve karını, zararını kabullenen herkese saygım var lakin " kardesim BES te ne buluyorsun ne isin var bak şurada daha cok kazanırsın, busekilde yaparsan BES solda sıfır kalır " diyenlerinde maaşlı çalışan tasarruf yapma ihtimali mevcut guncel şartlar icerisinde cok zayıf olan ve uzun soluklu birikim yapmak isteyenlerede ayni saygiyi daha dogrusu en azindan empati gostermesi gerekir diye dusunuyorum...
2015 nisan ayinda oldukca cuzzi bir miktarla basladim kredi kartina otomatik odeme talimati verdim ve her ay ekstremle birlikte oduyorum borcum varmis gibi... fon degisikligi yaptigim gun farkettimki ben uv hissede alsam ihyiyaclarim icin harcamis olsam yada benzeri durumlar suan kenarda birikmis param olmayacakti suan borsada kendime gore yuklu pozisyondayim tasidigim hisselerde beklentilerim var kenarda biriken ve artik bundan sonra onemli bir ivme yakalayabilecek miktarda biriken BES payim hem birikim hem yatirim hemde bi nevi borsadaki yatirimima gore sigorta görevi gorecegi kanisindayim..
Gecen gun bir arkadasim zorunlu BES 'ten cikacagini soyledi biraz bahsettidip anlattigimda e baska türlü birikim yapamiyorum mantikliymis cevabini aldim gorusleri değişti ( arkadasim sermaye piyasalrind hicbir enstrumanda katilimci degil ve hic birikimi yok ayrica birikim ve tasarruf yapma gibi bir durumuda yok ve bu arkadasim gibi ulkede 100binlerce insanimiz mevcut)
Sizinde soylediginiz gibi sn Ctugrul aslinda yapilmasi gereken basit sadece bazi piyasa dinamiklerini ve enstrumanlarini takip ☺
LG-D802TR cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.