Manisa'da Ateist olduğu için istifası istenilen köy imamı 28 yaşındaki Seyfi Çalışkan:
Ben mesleğime profesyonelce yaklaşıyorum.
https://x.com/xhaber_/status/1893648...Fz5D92KhA&s=19
Printable View
Manisa'da Ateist olduğu için istifası istenilen köy imamı 28 yaşındaki Seyfi Çalışkan:
Ben mesleğime profesyonelce yaklaşıyorum.
https://x.com/xhaber_/status/1893648...Fz5D92KhA&s=19
Yarın pozitif gün olur bence
Kongre de bitti. Sıradan şekilde..
Bakanlar sabit yerinde.
Kılıçdar bile Bahçeli ile görüştüm iyi dedi. Başkaları da açıklama yaptı..
Hafta başında cuma aşağı kırdığı 9750 ye doğru gider. Oradan gelecek tepkiye göre de hafta şekillenir..
Endeksin yukarı gitmesi için pek de olumlu durum yok...Ya aşağı yada yatay devam edecek gibi duruyor...
Son raporda borsaya biraz yabancı girişi var ama 3-4 hafta arka arkaya giriş görülmesi lazım ki bir olumlu hava olsun..O da şu an pek olası değil gibi..
Lavrov Türkiye ye sürpriz olarak geliyor. Bir barış görüşme trafiği olacağı konuşuluyor...
Başka da global pozitif olabilecek bir durum yok...
Bundan sonra böyle günlere alışmamız lazım. Malum Trump var Filistin İsrail var. Ben İmamoğluna kesin siyasi yasak ve hapis cezası bekliyorum. En azından seçim esnasında miting yapmasın diye seçim döneminde içerde olacaktır. İmamoğlunun siyasi yasak alması İBB bütçesinden mahrum kalması demektir. En kötü ihtimalle gitmeden önce dibini sıyırmak demek akp için. İmamoğlu aday olamazsa Mansur Yavaş o kadar kolay kazanamaz. Sonuçta HDP seçmeni var. Ayrıca Mansur Yavaş ülkücü biri. CHP seçmeninden bile faşiste oy vermeyen olur.
2019 belediye seçimlerinin iptal olması İmamoğlu nun Cumhurbaşkanlığı için bir yoldu..
kim niye açtı bilemeyiz..ama gidişat büle..bir devir kapanıyor sankim..
kchol ülkedeki ekonomik durumu daha çok fiyatladı , orada fon çıkışı vardı pastasına bakmamışın bir bak öyle yaz bence.Ali cengiz oyunu , milletin anasına küfür eden bu kadar ceza almadı bımas 1.3 milyar ceza aldı bırakta aşağı bassınlar .
bence acilen hangi piyasada oyun oynadığını bir daha gözden geçir:)
zararın varsa geçmiş olsun yalnız INSIDER piyasasında olduğunu 2025 unutma uzun vade bakarsan günlük grafta TRUMP bak daha sıra bize gelmedi bizden ne isteyecek:)
borsada dahi yabancı oranı %70 den %20 lere düşmesi durumun çıkmazda olduğunu gösteriyor..
bu ortamda nasıl düzelteceksin bunu..imkansız..o halde çözüm lazım..
İmamoğlu ya da Yavaş yeni bir güven ortamı için güzel seçenekler sanki..
aksi halde sadece algılarla yönlendirmelerle bu ekonomi dönmeycek..şekil oratada zaten..
bunun stardı 2019 seçim iptalinde verildi..bence bilinçli yapıldı bu..ne tesadüf 2019 da borsada coşku başladı..SON PERDE..
bu düzenin değişeceği 4-5 yıldır fiyatlandı gibi geliyor..o yüzden enflasyon bahane edildi ..el birliği ile operasyonlar yapıldı..
Ümir Özdağ:
Hakan Bayrakçı’nın son anketi:
CHP %32,3
AKP %30,2
DEM %9,3
MHP %8,3
ZAFER %7,1
İYİ %6
YRP %5,4
Diğer %1,5
ne kadar çok mağdur olunursa o kadar çok oy alırsın..yöntem 2019 seçim iptali gibi..
akıbette benzer olur zaar