Ukrayna Ordusunun Belgorad'dan Rus sinirini gectigi iddiasi var. 3-4 saattir yaziliyor bu
Galiba dogru. 2 yerlesim birimini de ele gecirmişler.
Printable View
Ukrayna Ordusunun Belgorad'dan Rus sinirini gectigi iddiasi var. 3-4 saattir yaziliyor bu
Galiba dogru. 2 yerlesim birimini de ele gecirmişler.
#sondakika | sinan oğan, cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde recep tayyip erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.
Eyvah eyvah Sinan Oğan linci başladı.
Üle büle değil...
Haluk Özdil
@haluk_ozdil
·
5s
Türkiye'de vatandaşlık maaşı başlıyor. Küresel elitlerin vatandaşlık maaşından önce devreye girecek. Türkiye bu konuda öncü. Kobra yılanı şeklinde kuleler, 666'lı, DNA sarmallı semboller 440 Hertz frekanslar ve her şeyi gören göz devrede. Yeni dünya düzeni hayırlı olsun
Kesinlikle doğru değil.Alıntı:
Furkan Bölükbaşı
@furkancerkes
·
15d
Sinan Oğan milliyetçiler için en mantıklı olanı tercih etti.
Tebrik ediyor ve hoşgeldiniz diyorum.
Böylece Erdoğan %55 Yükleniyor.
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
·
3s
KK 28 mayısta kazanamazsa
KK CHP genel başkanlığından istifa eder, KK ve ekibi CHP genel merkezine gelemeyecek duruma gelir.
Akşener kongrede aday olmaz, yeni genel Başkan kendi ekibiyle gelir.
Asıl fırtına 28 mayıstan sonra. 28 mayısta Zafer olmazsa, ertesi gün CHP için tufan.
CEM TOKER🐬
@tokcem
Erdoğan Pazar günü tekrar kazanırsa;
Beni artık
-ne faizler ilgilendirir, ne işsizlik,
-ne işsizlikten intihar eden babalar,
-ne tecavüze uğrayan çocuklar,
-ne şiddete uğrayan analar,
-ne iş bulamayan gençler, ne aç emekliler
-ne çöpten karnını doyuran nineler ilgilendirir.
-ne çalınan paralar,
-ne rüşvetler,
-ne bankalara atanan güreşçiler,
-ne imamlar,
-ne zamlar, ne harçlar..
-ne söndürülemeyen orman yangınları, -ne depremde yıkılan binalar,
-ne sel felaketleri
-ne patlayan madenler
-ne kefensiz toplu mezarlar
-ne İmamoğlu, ne Papazoğlu
-ne Yavaş, ne Hızlı,
-ne İnce, ne Kalın
-ne Oğan, ne soğan
-ne anket, ne de seçim ilgilendirir.
-muhtarlık seçiminde bile kalkıp oy atmam!
“Böyle başa böyle tarak” derim, Barbaros Şansal’ı saygıyla anar, Reisinizle bir ömür boyu mutluluklar diler, kepengi indiririm, yağımla kavrulurum.
Bu noktaya da beni Erdoğan’dan çok
@kilicdarogluk
getirdi!!!
Dün iki keklik, bir koltuğun üstüne oturmuş güllüşüp güllüşüp durup durudunuz ya...Alıntı:
Ümit Özdağ
@umitozdag
·
16d
Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır.
@zaferpartisi
Ver mehteri, ver mehteri...Salak herif...Aptallik sinavini başariyla geçtiniz. Tebrik ediyorum.Alıntı:
Barış Yarkadaş
@barisyarkadas
Sinan Oğan seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme kararı aldı.
Halkın umutlarını sömürdüğü için tarihe geçecek…
Kendisi için ‘mezar soyguncusu’ diyenlerle kol kola girerek tarihte hak ettiği yeri alacak…
Şimdi daha çok çalışma ve
@kilicdarogluk
‘nu cumhurbaşkanı yapma zamanıdır.
Hakan Bayrakçı
@ahakanbayrakci
Sinan Oğan ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdiğini açıkladı.
Sonar’ın son araştırması bu gelişmeden önce sonuçlanmıştı.
Bu nedenle bugün açıklayacağımızı belirttiğimiz anketi yayınlamıyoruz.
3 günde bitmesini umduğumuz son araştırmayı seçimden önce açıklayacağız.
Bakiniz. Daha dün yazdim. Bakhmut'un etkileri bunlar.Alıntı:
AB çatırdıyor, 10 ülke oybirliği kuralını kaldırmak ve Macaristanı cezalandırmak istiyor.
Aynısı NATO için de geçerli 9 ülke Ukrayna'yı hemen ittifak üyesi yapmak için birlik kurdu.
Türkiye GARDINI almalı.
Hem AB hemi de Nato çatirdadi be ya.
Hey gidinin heyyyy...
Belgorad olayi ile Ukrayna tarafinin ilgisi yok diyor.Alıntı:
Михайло Подоляк
@Podolyak_M
The only driving political force in a totalitarian country of tightened screws is always an armed guerrilla movement. #Ukraine is watching the events in the #Belgorod region of #Russia with interest and studying the situation, but it has nothing to do with it. As you know, tanks are sold at any Russian military store, and underground guerrilla groups are composed of Russian citizens.
Bakhmut'ta Wagner'e yenildiler ya. Bu olayin arkasindan yine bir şirket çıkarsa hiç şaşırmamak lazım. Çok ilginc bir olay.
Oğan o kadar üzülmüş ki, üzüntüden ülmüş be ya...Alıntı:
CHP’li Barış Yarkadaş:
Sinan Oğan’ı takibi bıraktım…
Kemal Kılıçdaroğlu
@kilicdarogluk
·
39d
Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum
https://i.hizliresim.com/fzvgzzz.jpeg
Bu haber sabahtan beri yazıliyor da dogru mu bilmiyorum. Halen teyit edemedim.
Pentagon yakınlarında patlama meydana geldi.
Analez budur...Alıntı:
Ahmet Kasım Han
@Ahmet_K_Han
Oğan kararı açıklamış…
Şaşırdık mı? Hayır.
Ben daha ortada durarak eğilim ihsas etmesinin kendisi için daha akılcısı olacağını düşünüyordum. Ama anlaşılan o kadar alan da bırakmadılar…
Kılıçdaroğlu’na gidecek seçmenini bundan vazgeçirmesi de, Erdoğan’a yönlenen seçmeninin oyunu değiştirmesi de pek mümkün değildi neticede. Hala da öyle…
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Genel Başkan, Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu seçimleri için 24-25 Haziran'da kurultaya gitme kararı aldı.
Sergen Salmanoğlu
@DoomsdayClock_5
·
3d
Sinan Oğan Erdoğan'a destek açıkladı diye Hizbullahçı oluyor, peki Akşener Kılıçdaroğlu'na destek veriyor diye HDPLİ mi olmuş oluyor? İki tarafta saçmalıyor.
Güray MOLLAOĞLUAlıntı:
Sarıgül: Erzincan'da sandıkların yüzde 15'inden ıslak imzalı tutanak gelmedi.
@GurayMollaoglu
·
11d
Önümüzdeki seçimde aynı durum olursa, tüm muhalif partilere hain gözüyle bakacağım.
https://www.odatv4.com/ekonomi/sinan...kildi-23508239
Alıntı:
Peki Sinan Oğan'ın belki de seçim kaderini belirleyecek açıklamasını yapmak için seçtiği Grand Mercure Otel kimin?
Küfür ediyorlar. Terbiyesiz insanlar. Tayyip Ağam işallal %70'le kazanir da kafalarini ezer.Alıntı:
İnce'ye Oğan'a hakaret. Depremzedeye hakaret. Oy vermeyene hakaret. Siz seçmeni böyle mi kazanacaksınız?
Oy vermeyenlere de küfür ediyorlar.
Oy vermemek bir tercih. Saygisiz insanlar.
#SONDAKİKA
Eski MHP'li Iğdır Milletvekili Sinan Oğan açıklama yaptığı andan itibaren Twitter'da 100 bin takipçi kaybetti.
Şaban Sevinç
@sabansevinc2
·
3d
Son dakika
CHP’deki görüşmede Ümit Özdağ ile Kemal Kılıçdaroğlu anlaştı, protokol hazırlanıyor.
Bütün anlaşmalar sıfırdan yapılıyor
Alıntı:
Barış Yarkadaş
@barisyarkadas
Sinan Oğan’ı takibi bıraktım…
Takipci sayisi acayip azaldi.Alıntı:
Furkan Bölükbaşı
@furkancerkes
·
35d
Sinan Oğanʼı takibe aldım 🇹🇷
#SonDakika
Kahramanmaraş'ta 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Dünya Sağlık Örgütü:
Yakında gelecek bir sonraki salgına hazırlanın.
Artık gizlemiyorlar,
Açık açık planlarını söylüyorlar.
https://i.hizliresim.com/q9zytae.jpeg
Alıntı:
Muharrem İNCE
@vekilince
·
1 sa
Bugünü hastanede siyasetin dışındaki bir gündemle geçirdim. Hakkımda bazı söylentiler çıkarıldığını duyuyorum. Tümü gerçek dışıdır. Arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten bütün dostlarıma teşekkür ederim.
Bahçeli hasta. Her halinden belli, fazla zamanı yok.
Ümit Özdağ'ın gözü onun koltuğunda.
Ali Cengiz oyunu oynadi. Itiraf etmek lazim çok yetenekli.
Sadece bir dezavantaji var, kafasinda 40 tilki var, hicbirinin kuyruğu digerine değmiyor. Ama yüzüne vuruyor. Ağzı ayri, burnu ayrı, gözleri ayri oynuyor. Yüzü güven vermiyor.
Ayni özellik Tuncay Özkan'da da var.
Oturamaz o koltuğa.
Ümit Özdağ
@umitozdag
Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde kurulan Zafer Partisi'nin Genel Başkanı olarak, kuruluş ilkelerini koruma (Anayasa 1-4 Md. Ve 66 Md.) ve terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması, 13 milyon sığınmacının geri dönmesinin sağlanması ile ilgili şartları içeren, Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma gayesiyle oluşturduğumuz mutabakat metnini, iş birliği esasları çerçevesinde CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na sundum. Millet ittifakı paydaşlarının onayını alması gerektiğini ifade etti. Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek.
Büyük Türk Milleti’ne arz ederim.
Asıl diktatör Kılıçdaroğlu. Kendi tabanı bile istememesine rağmen, alavere ile ayarladığı delegelerle, genel başkanlık koltuğunu işgal etmiş durumda.Alıntı:
HDP/YSP Milletvekili Sezai Temelli:
14 Mayıs’ta faşizmi durdurduk. 28 Mayıs’ta bu kez faşizmi hep birlikte yıkacağız.
Erdoğan’ın hayali, ikinci turu alıp diktatörlük inşa etmek, izin vermeyeceğiz, hep birlikte yıkacağız.
diktatör K.K defol git artık bıktı bu millet senden....yapısdın koltuga kalmıyorsun ordan...
Rusya'nın içini vurmaya başladılar. Savaş başka ülkelere doğru yayılabilir.Alıntı:
Visegrád 24
@visegrad24
Major fire in Voronezh, Russia, tonight.
The city is located close to the Ukrainian border.
ABD'li senatörlere acil duruma karşı uydu telefonları dağıtılmış..
Etna'nın dumanı gelir mi Türkiye'ye? Bu bekledigimiz bir seydi. Şimdi degil ama. Santorini zarar verir, Etna degil.Alıntı:
Uzm. Esra Güneş Kaya
@UzmEsraGunes
·
51d
İtalya’daki Etna Yanardağı'nda, çok güçlü bir patlama meydana geldi. Dumanlar Türkiye'ye kadar yaklaştı.