Sayfa kalabalıklaştı, bu arkadaşların hepsinde varmıydı acaba , sonradanmı daldılar. Cuma 29 dam alım fırsatı vermişti..
Printable View
Sayfa kalabalıklaştı, bu arkadaşların hepsinde varmıydı acaba , sonradanmı daldılar. Cuma 29 dam alım fırsatı vermişti..
philip capital bu hafta alsın tahtayı 0.65 üzerinde tutup haber beklemeli
İş ve bizim veriyor. Beni kıllandırıyor..
İhtimal markasını verdiğini Philip aldı. Bu Philip yabancı mı
Marbaş. Diyecektim
Bimeks hakkında yorum yapan kişilerin sayısı çok arttı bunlar hangi ara aldı ikidir kimseye alım fırsatı vermedi geçen hafta toplam 3-5 kişiydik hele başka sitelerde hiç kimse kalmamış gibiydi bugün inanılmaz yoğun olmaya başladılar herkesler fiyat hedef vermeye başladı 2 diyen var 5 diyen var bedelli diyen var tahsisli diyen var bilende konuşuyor bilmeyen de bedelli diyenler sallamaktan başka bir şey değil 1 lira nominal değerden bu kadar borçlu bir şirkete kim bedelliden katılır onun yerine 60-70 kuruslardan hisse almak varken
Alical biz sessiz cene bekliyoruz
Günlükte rsi 84 haftalikta 50 yukarı yeni kesmiş momentum ise kafayı aşağı çevirmiş yarın karar günü olabilir.bakalim ne olacak satsan satılmıyor alsan alınmıyor öyle bir yer yani...
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada 3 yıllık haftalık ortolamalrda envolope bandının üstüne ilk defa çıkmış görünüyor en son 16/4/216 da üst çizgiyi yukarı taşmış ama tutunamamis...bu haftanın da başında olduğumuz için daha yukarı bandı aşmış diyemeyiz haftalık kapanış olmadığı için.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.