Borsi'le müzakerelerin şimdilik sonuçlanmaması tabii ki belirsizlik yaratıyor. Bu da hisse üstünde baskı oluşturuyor zaten. Şayet mahkeme bu günkü duruşmada Say'ı haklı bulursa eli biraz daha güçlenir sanırım.
açıkcası ben ümidimi 2 yıl kestim o da bu onun bunun evlatları hissenin önüne takoz olmazlarsa:rtfm: yoksa bu kansız ..... çocuklarının niyeti üzüm yemek değil belli oldu. Tek dileğim bu sürede acil paraya ihtiyaç duyacağım bir durumla karşılaşmamak! Bunları Allaha havele ettim. herkes kendince bir plan yapabilir ama proğramı icra edecek Allahtır. Artık kendileri bilir ölüm bu kime ne şekilde ne zaman geleceğini Allah bilir kime kalmışkı bu kansızlara kalsın:rtfm:
ya bunlarin Allah korkusumu varki bedduadan korksun olumden korksun!! zaten kumar yeri olmus bir borsa buna girecegimize gunahi sevabina bakmayip faize girsek iyiymis!! ytd
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
allaha niye havale ediyorsunuz Allah herşeyi gören herşeyi işitendir.
SKP'ya şikayetten bulunun 1,5 TLden 0,70 krşa neden indiğini araştırsın.
bu borsada en zor şey elindeki hisse düşerken ya da sabit kalırken zararda olduğun için satamamak takip etttiğin diğer hisselerin yükselmesi, biraz cesaret gereken işler.
Umutsarı üstadın dediği gibi böyle durumlarda çöp bir hissede zararına beklemektensen endeksle beraber yükselmesi muhtemel sağlam ve aynı oranda düşmüş bir hisseye geçip orada beklemek.
Her ne kadar onun dediği türden sağlam hisseler olmasa da bunun kadar düşmüş mrshl gerel ayen gibi hisseler endeks düzelince tepkilerini verdiler biz sadece açıp ağzımızı bakıyorum daha da tonla hisse daha var bu gidişle onların da yükselişini ah geçirerek izleyeceğiz,
şuan bir firmayla bu işlerden dolayı davalığım tam 5 yıl oldu hatta geçti spk topu hep taça attı neymiş benim gidip yönetime tazminat davası açma haklım saklıymış eee ne oldu ilk dava da red yedi o da sonra ..... spk nın söyleceği tek şey var ne yapalım serbest piyasa ekonomisi... hatta spk dedin diye söylüyorum şu an 0,06 kuruş olan bmeks varya bmeks kim di bunun sahipleri akgiraylar peki 4.50 den halka arz ettiren kimdi vedat akgiray eee ne oldu sonra 2 ye kadar ellerinde tüm malı bastılar üstüne bir de bedelli çaktılar sonra tahta güm!!! spk mış ben onların:rtfm:
haklisinda kardesim spk zaten bu dolandiriciligi gormuyor mu zannediyorsun.0.50 lerden kagit 8 lere gidiyor geri dusuyor bu oynakliga sahit olmuyormu.bir ara elimde beyaz vardi 2 buculardan vermistim 70 lere gitti bu borsada olan seyler degilmiki!! nekadar kizssak ah etsekte hata buzim borsaya guvenip yatirim yapmak hele hele bole bir sirkete para koymak!! nedenirki Allah kurtarsin:) ytd
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugüne kadar SPK nın küçük yatırımcıdan yana bir karar aldığını ya da yaptırımda bulunduğunu gördünüz mü,
operasyon biter ondan sonra yaptırım gelir zaten satan satmıştır, gelen yaptırım hissenin daha da düşmesine sebep olur yine olan ky ye olur.
yıllardır tonla manipülasyon çetesi küçük küçük cezalarla operasyonlarını yapmaya devam ediyorlar.
Rıza Işık Mehmet Şahin, İhlas münafığı, Galip Mafyası gibi patronlar da açık açık kendi şirketlerinin hisselerinde manipülasyon yaparlar bir değil onlarca kez onlara da bir şey olmaz.