ulan spek ulan spek. hacmin yarısını vakıfla yaptın.antin kuntin işlerle sıkıştırmaya çalışıyorsun yatırımcıyı.tam oçsun sen. ben susayımda adamların saldırmasın şimdi bana yine. gün sonu takas paylaşırım
Printable View
ulan spek ulan spek. hacmin yarısını vakıfla yaptın.antin kuntin işlerle sıkıştırmaya çalışıyorsun yatırımcıyı.tam oçsun sen. ben susayımda adamların saldırmasın şimdi bana yine. gün sonu takas paylaşırım
şunuda hatırlatayım(İhale açık teklif usulüne göre yapılacak. İhaleye basım yeri Ankara ili sınırları dahilinde bulunan istekliler katılabilecek) benim bildiğim ankarada bu pusulayı basacak kapasite bi samatta var bide korza mıdır nedir onda var. açık teklifte işi bitirmen lazım samat. borçlarını stoklarını kullanarak eritmen lazım. he olduki ihaleyi almadın canın sağolsun takvim basarız kitap basarız el broşürü basarız. bu dönemde çok para kazanıcaksın sen. boşver algı yaratmayı ordan burdan
patron bu speği döver heralde
sırf qnbfinanstaki lotları karına satmasın diye hisseyi tutuyorlar. 1,16-1,17 de satışa koydu qnbfinans orayı yokluyor bakıyor geri basıyor hisseyi. vakıfın malını aldığı için vakıf çıldırdı . kıvranıyor şimdide. harbi mal şaka değil öyle böyle bir mal spek varki bu tahtada . allah akıl sağlığı versin ne diyim. yada vermesin kendi gtünü kemirsin
1.15 kademesini doldurdu İnşallah sert bir yukarı hareket gelir artık.