Kendi adima 12.75 maliyet var ve 3 sene olacak...mevcut kari 3 seneye bolunce kacan firsatlari gorunce bu fiyatlar kurtarmiyor...20 tl uzerine atmasi lazim...soyguncu bunu yaparmi tahmini zor..
Printable View
Ben bugün sattım arkadaşlar düşerse tekrar alırım Allah bereket versin şükürler olsun ki çok bekletim ama utandirmadi
$ yükselmesi endeksin durumundan dolayı çok kişinin sattığını düşünüyorum.
Burdan çıkıp başka bir hisseye girdim bakalım
Bekleyen arkadaşlara bol kazançlar dilerim.
Sayın Rex inşallah sende istediğin fiyatdan satarsın o çok emek verdi çok beklediASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aslında indesin hareketi yeni başladı çanak oluşumu tamamlandı ve tavan geldi ama dediğiniz gibi bir anda rüzgar tersine dönebilir... ama orta vadeli hedefinden şaşırtacak bir durum olmaz... bistin hareketleri bence daha önemli indes için...çünki hiç bir zaman bilişim sektörünün diğer kağıtlarını dikkate alan bir tahta değil... bugünki hareketi diğer bilişim şirketleri ile alakası yok bence....
Para kaybetmek değilde sen kac yil bekle 14 e gelince zararı kurtardim diye sat.sattigim fiyatlara gelince tekrar alacam ama yok eger basini alip giderse beni kanser eder bu hisse
Bence spek geçen hafta dan itibaren hisseyi topladı bundan sonra yön yukarı olacaktır özellikle de bugün endeks ve $ hareketi daha bitmedi gibi ben birçok kişinin korkup sattığını düşünüyorum.
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.