https://i.resimyukle.xyz/5azI8c.jpg
Printable View
yazını okudum bukadar çelişki dolu bir yazı görmedim. hisse pahalı diyosun yükseliş olabilir diyosun mal boşaltıyolar diyosun 1 tane teknik anlamda kelimen yok. bu hissenin ederi şuan 23 bin tl yatırımlarını kendi özsermayesi ile yapıyor finansman gider baskısı yok. bana bistte finansman baskısı yaşamayan 5 tane hisse yazabilirmisin. işte onlradan birisi ulusoydur. ve bu hisse yıl sonu 30 bin tl den işlem görebilir daha sonra 40 50 bin tl normal sonuç olacaktır. yıl sonu kar tahminim 85 milyon fiyat 27 bin tl.
Nerden cikti bu eleman yine ?
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koptum be paşam , en üstteki 1 satırlık yazı deeplara68 in geri kalan başka alttakilerin hepsi Hisse. net 2.3.2016 dan alınma , halka arz dan alanların o zaman ki yorumları anlayacağın zamanda yolculuk , altında link i de var.
ben bilançoya bakarım o mal almış bu mal satmış geçin bu işleri. her hisse er yada geç fiyatını bulacak bu ulusoyda 30 bin olacak.
Dolaşımdaki hisse oranı %21.63 yani 8.652.000 lot dolaşımda ancak işlem hacmi 200.000 lot bile değil.Ulusoyun yetkilisi %30 a kadar daha satış yapma niyetini belli ediyor.Halka arzda sattınız sonra hisse düşünce üzüntülerinizi beyan edip daha düşük fiyattan geri topladınız sayın patron.Çok geçmedi geçenlerde blok satış yaparak doğru ise 14.50 den yine malı boşalttınız.Geri kalan %8.5 gibi hisseyide 6 ay sonra yine bir bilanço döneminde yabancılara işlem gördüğü fiyatın altında satarsınız.Borsa düşüncede hissemize sahip çıkıyoruz diye geri toplama...hep aynı hikaye .Bizde üçbeş kuruş temettü alacagız diye bekleriz UV yatırımcısı olarak......Herşey apaçık ortada .2014 kasımında 14.00 den alan KY lanet okumasında ne yapsın.3 yıl geçti hissenin geldiği yere bak.ytd