İyi aksamlar arkadaşlar,elimde 6 adet isbtr var,satıp 1 adet isatr veya iskur almak istiyorum,ama hangisini alacağıma karar veremedim.Siz olsanız ne yapardınız,herkesin fikrini yazmasını rica ediyorum,saygılar.
Printable View
İyi aksamlar arkadaşlar,elimde 6 adet isbtr var,satıp 1 adet isatr veya iskur almak istiyorum,ama hangisini alacağıma karar veremedim.Siz olsanız ne yapardınız,herkesin fikrini yazmasını rica ediyorum,saygılar.
Bence ısbtr borsada daha hızlı yukselıyor atr ve kurucu da islem fiyatını 1 kısı belirlerken btr de ilgi daha cok bence pozisyonunu korumalısın
Biraz daha beklersen hem kurucu hem atr alabilirsin 😂
Yinede kendin karar vermelisin 1 yıldır hersey yazıldı sayfada
Sayın Oktay4820
Ben o dediğinizi 2 gündür yapamadım. Aslında iyi de oldu. Isb getirim iskur dan çok daha fazla oldu. Ama alım yapacaksınız son dakika eşleşmeleri takip edin. Zira ben isb yi bugün son dakika da ekledim. LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada beni kimse yanlış anlamasın..
A ve B çok değerli.Koskoca bankanın ayrıcalıklı hisseleri..
A milyonlarca lira B yüzbinlerce lira edebilir..
Ancak asıl hilaye kurucuda..
Dünyada emsali yok..
Elinizde 10 milyon lira olsa bile dünyanın hiçbir yerinde BİR BANKANIN KURUCU HİSSESİNİ ALAMAZSINIZ..
Çünkü bulamazsınız.Bu kurucular SON NADİDE PARÇALAR..
En son örnekler Garanti ve Akbank kurucu imhaları Google yazın ve okuyun..
İMHA DEYİNCE AKLA KURUCU GELİR..
A ve B hisseleri C ye göre imtiyazlı.Zamanında daha düşükken her 1000 adet A birleşerek 1 lot A oldu..
Sermaye artırımlarında C verildi..
Kısıtlamaları var..
Ancak KURUCU HİÇ DEĞİŞMEDİ değiştirilemezde.2458 ADET hep aynı kaldı..
Kimse elinden alamaz ÇAĞRI YAPAMAZ.Kendine has dokunulmazlıkları var..
BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN..
Elimde kurucu var diye yazmıyorum.Çok okudum çok araştırdım..
ASIL HİKAYE KURUCUDA..
Bankanın kuruluşuna dayanan asıl ATATÜRK hisseleri..
Borsada fiyatlanamaz diye bu yüzden yazıyoruz..
İşin finalinde asıl değeri anlaşılacaktır..
TARİHTEKİ İLK VE SON HALKA AÇIK BANKA KURUCU HİSSELERİ..
Samimi soru sordunuz samimi cevapladım..
BAŞKA ANLAMLAR YÜKLEMEYELİM..
ASLA YTD...
BELKİ BEN YANILIYORUM..
KİŞİSEL GÖRÜŞÜMDÜR...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk bu hisselerde yatırım
yapmak ıstedıgımde
Atr 14 bin
Kurucu 7 bin
Btr 1.300 TL idi
Suankı degerlenmelere bakarsak tam tersi ama sonuc odaklı bakarsak kurucu favori
1 yıllık hakkı olan temettu fiyatı nı bugun gordü
Çok riskli bir olay gerçekten çok çok riskli mangal gibi yürek ister. Kurucuyu alamayıp işbtr de uçar giderse arkadan bakmak var. Ama illa yapıcam diyorsanız kurucuya zorlardım yerinizde olsam lakin tekrar söylüyorum gerçekten çok riskli işbtr burdan altı haneli rakamlara gitse kimse yadırgamaz. Ama borsa da kurucunun milyonu görme ihtimali yok ki böyle bi rakamı farz edelim bir şekilde gördü kimse satmaz o yüzden nasip bu deyip işin sonuna kadar sabırla beklemek en iyisi gibi görünüyor...
Ytd
B nin 6 haneyi zorlaması demek kurucunun 500 bini devirmesi demek..
Kim alır o fiyattan derseniz B den geçişler olur..
B buradan 100 bin olsa yatırımcı gözü kapalı 4-5 lotunu verip kurucuya geçmez mi?
B nin avantajı hisse hacimli vede fiyatı makul.Ancak işi matematiğe döküp hikayeyi sonlandırdığımızda kurucu aslan payını alacaktır..
Her yazımda diyorum.Belki B hiç durmayacak ve haber gelip THE END..
ANCAK DURMAYAN B VARSA DURMAYAN A VE KURUCUDA VAR demektir..
Kim hangi hissede olursa olsun yüksek karlar yazıyor.Bu safhada kıpraşmadan beklemek en iyisi olur..
ANCAK makas daralırsa gözünün yaşına bakmadan AĞABEY hisselere geçilebilir..
ASLA YTD..YTD..YTD..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüm yorum yapan arkadaşlara tşk.ediyorum.Herkese iyi geceler.