Yarın olacak denmedi. Sapla samanı karıştırma. Gözlüğünü tak bak. O grafik 10 yıllık grafik. Anlayamıyorsan yorum da yapma; fikrini kendine sakla...
Printable View
2-3 Lira iken de grafik koyuyordum, o zaman hiç grafiklerden bahsetmiyordun. Yeni mi dikkatini çekti? Ben 6.60'dan alın da demedim. 6.60'dan sattım diye de yazdım. 5.60'dan geri alınca da yazdım. Al-sat yaptığım zamanlarda da aynen yazdım...
Sahtekar neyi neden yazdığı, yaptığı, söylediği belli olmayan, başkalarının sırtından para kazanan kişiye denir. Senin dışında grafik konusun çarpıtan çıkmadı. Okuduğunu anlayamıyorsan yorum da yapma...
Kimse tarih vermemiş, ne biçim analiz bu?
1ekim 2023te AB sınırda karbon vergisi başlıyor. bize etkisi nasil olur bay wasaban?
olur mu canım
devlet bu kez işi sıkı tutuyor
bak ab'ye ne demiş bizim şark kurnazları :
2030'a kadar normalde karbon emisyonumuzu %100 artıracaktık. hadi buradan %21 kısalım gonlünüz olsun. bunu yememiş olacaklar ki, çevre bakanimiz %41e kadar kapıyı aralamış
kaç ediyor.
%72 diye birileri atlamadan hesaplayalım
100 + %100 = 200
200 - %21 = 158 idi
200 - %41 = 112 oldu..
"
2030 yılı için yüzde 21 olarak açıklanan emisyon azaltım hedefini yüzde 41'e yükselttiklerini açıklayan Kurum, Türkiye'nin 2038′i de emisyon tepe noktası (pik yıl) olarak belirlediğini duyurdu.
Yüzde 41 emisyon azaltım hedefi 2030 yılına kadar yaklaşık 500 milyon ton sera gazı azaltımı anlamına geliyor."