Originally Posted by
Hasan Kürşad
Bu alandaki tüm ihaleleri hatırlamıyorum ama en son aldığı Turkcell ihalesi dolara endeksli olarak fiyatlar belirlenecek şekilde anlaşıldı, iş yapıldıkça güncel fiyat üzerinden hakediş yapıp tahsilat yaptıklarını düşünüyorum, bundan sonra yapılacak benzer anlaşmaların da aynı şekilde dolara endeksli yapılacağından kuşkum yok,
Dün gün içinde bir anda yüklü alımların gelmesi anlaşmanın kap haberinden önce sızdığını gösteriyor ama sızıntının şirket kaynaklı olmadığını tahmin ediyorum, anlaşmanın diğer tarafı olan kamu kuruluşu hangisi ise oradaki çalışanlar üzerinden sızıntı olmuş olabilir bence, çünkü 15 Ocak ta seans kapanışının ardından yayınlanan fabrika hasarı ile ilgili kap öncesinde seanstaki satışlar nedeniyle yaptığım yazışmalarda şirketin yatırımcı ilişkileri bölümünde sızıntı olabileceğini tedbir alınması gerektiğini yazdım, Uğur Bey den aldığım cevapta bizzat kendisinin sızma ihtimalini ortadan kaldırmak için gerekli tedbirleri aldığını ve bu konuda çok hassas olduğunu gördüm. Benim tahminim ihaleyi veren kurumdaki borsacı birinin sızdırdığı yönünde.
Sabahki GAP lı açılış sonrasında dün insider la alanların satışı ve tahtacının GAP ı kapatma amacı birleşti ve satış sert oldu, gap büyük oranda kapandı, kısa ve orta vadeli hedefimi yazmak istemiyorum ama benim grafiğimde yön net yukarı,