Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Bu başlığı şu anda 9 kişi okumaktadır. (8 üye ve 1 ziyaretçi) reha kaya, 1967enver+, BEYAZSAKAL, C.ÜNLÜ, DeliKAN, FIRTINA+, InFeRnO+, MedwiG+ Müşteri çoğaldı, hemen bir dene 1 litrelik açayım ortaya! :yahoo: Alooo ben nerdeyim ?
Alıntı: Originally Posted by reha kaya ... Müşteri çoğaldı, hemen bir dene 1 litrelik açayım ortaya! :yahoo: Alıntı: Originally Posted by InFeRnO Yeni Seri 70 CL 'ye 160.-tl yazmış insafsız garson :oleyo: Adisyonda insaf isteriz :oleyo: :kahkah:
Irakıyı kasmadan damnatın, Reha GAYA sofrası bereketi vardır içinde! :yes: Damnatmaylan bitmez pınar gibidir, emme salladım ha! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya [B] Müşteri çoğaldı, hemen bir dene 1 litrelik açayım ortaya! :yahoo: Mümkünse ben meyve aliim.. müesseseden olandan... :oleyo: Meyve yoksa.. Bir soda da olur.. :Sad: Bi soda 3,5 lira olur mu bea.. :vk:
Alıntı: Originally Posted by KARADENIZ Alooo ben nerdeyim ? Arkada saçınız gözüküyor ya, az daha zıplasaydınız girecektiniz kareye! :he:
Alıntı: Originally Posted by InFeRnO "Yeni Rakı olmaz; yeni içen olur" Inferno Bu aralar sıkça geliyor, basacam kitabını :oleyo: :kahkah: Rakı - İnce saz - İnce hesap... (hesap dedim de aklıma geldi... benim soda da kalsın..:he: ) "Sorunların %78'i bir şişe rakı tarafından çözülür.. Kalan %22'si ikinci şişe rakı tarafından.." DeliKAN
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Mümkünse ben meyve aliim.. müesseseden olandan... :oleyo: Meyve yoksa.. Bir soda da olur.. :Sad: Bi soda 3,5 lira olur mu bea.. :vk: Burası lüküs müessese, isterseniz bir sarışın yollayıp, 50 kaat dayayalım, efendim! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Burası lüküs müessese, isterseniz bir sarışın yollayıp, 50 kaat dayayalım, efendim! :kahkah: İki gün sonra.. Paralar takasta... :oleyo: