Originally Posted by
Zinedrimed
Benzer şeyleri ya seçim akşamı pazar günü ya da bayram sonrası pazar günü gece de yazmıştın.
Yükseliş bekleyen birilerine ithafen, niye yükseliş olacakmış ki görürsünüz yükselişi gibisinden.
Yazın en fazla 2-3 dakika durdu ve sildin. O gün hafızaya almıştım tekrarını ne zaman yazacaksın diye.
O günden bugüne de borsanın geldiği yer ortada. Mesela o gün 580 den Pegasus aldım ve dün 715 den sattım diyelim. Nasıl açıklarsın bu durumu?
Sen ve senin gibiler anlamadılar , borsanın başka bir mecra olduğunu. Tecrübeliyim diyorsun ama bence her seferinde bu göstergelerle ne yükselişi canım deyip rallileri kaçıran birinin hezeyanları yazdıkların.
Mesela plajda karpuz kesen amca parayı geçen seneden beri 10 a katlayıp , senin düşüş beklediğin zamandan önce satıp kenara geçerse sen mi daha çok bilmiş olacaksın o amca mı?
Burası Viop sayfası, Abka yazardı hep, belli bir birikime sahip olan insanların nispeten olduğu yer. Bence nasihatlarini 30 pd/dd 100 Fk lı şirket sayfalarında versen daha yararlı olur.
Dediğim gibi bir bakarsın keklik diye küçümsediklerin paraları kazanıp kenara çekilir sen froto da 70-80 beklerken.
İyi hafta sonları.