suan bukadar dusus nekadar bunalima soksada beni tek sevindigim nokta yazan cizen insanlar olustu tek basima takiliyodum bir ara☺☺
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
suan bukadar dusus nekadar bunalima soksada beni tek sevindigim nokta yazan cizen insanlar olustu tek basima takiliyodum bir ara☺☺
eskiden böyle değildim bu tür durumlarda başka hisseden zararımın mbir kısmını kurtarırdım sayasta kitlenip kaldım 3 günde gerel mrshl bugünde ayen kaç kere geçeyim mi geçmeyim mi derken yükseldiler bu hisse tamamen sahipsiz görünümde alan satana bakıyorum bizim gibi ky ler alıp satıyor kaç gündür.
mahkeme saati belli mi? okadar habrr akisina bazen olumluda olan tepki vermyen bir hisse bu mahkeme kararlarina mi kitlendi acaba
mahkeme saatini bilsek yurtdışında olduğundan şirket kapa haber göndermeden bilgil sahibi olmamız imkansız onlar bile en iyi ihtimal akşama öğrenir sonucu ve en erken akşam gönderir haberi
mahkemeden çıkacak şey direk çok olumlu ya da olumsuz yansımaz zaten hem öyle olacak olsa bile bu fiyatlara düşüşü içinde bu 2 yurtdışındaki bağlı ortaklığıın durumu yansımıştır, biri için zaten karşılıkda ayrılmış.
Ama yine de temkinli olmak lazım bu pujtlar bizi panikletmek içi gelecek olumsuz bir haberi aşağı yönlü kullanabilir. Zaten kullansa da farketmez, zaten giren girmiş, biraz daha düşmesi fazla acıtmaz.
hepten ölü moduna geçte yarım saatte 1 işlem oluyor. günü 75 ve üzeri kapatırsa pazartesi için biraz ümitlenirim.
içimdeki ses tavan olacak diyor ama bugüne kadarki hareketleri ve gelmesi beklenen mahkeme kararından dolayı bu sese ha ****** git diyorum.