4 yıl seçimsiz bir dönem var zaten. Erken seçimin bana göre mantığı yok.
Printable View
Beyaz yaka ve mavi yaka zaten komşusu olduğu avrupadan ucuza çalışıyor. Bence aradığınız cevap ayşe buğranın devlet ve işadamları kitabında.
Sorun sermaye sahiplerinin köklenmemesi ve kısa vadeli karları tercih etmesi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
diyanetin bütçesi 10 milyar tl.. her yıl astronomik artıyor..
300 odalı yazlık saray hiç gerek yokken yapılabiliyor..
sizde biliyorsunuz ki bunun gibi bir sürü gereksiz kalem var.. listelemeye kalksak sayfalar yetmez..
sosyal güvenlik açıkları yeterli bir arguman değil..
geçen sene yaz aylarında büyük bir reform paketi açıkladılar.. en önemli maddesi "tasarruf yapacağız" maddesiydi.. ama yapmadılar.. aksine açıkları arttırdılar.. zira fuzuli harcamalara ve israfa alıştılar..
elektrik fiyatları ucuz kaldı,şirketler zararına çalışıyor. acilen %40 zam yapılsın. 1kw =1TL uygundur. hükümete duyurulur,cimere yazacağım. zam yapılmasını isteyeceğim. avrupada en ucuz elektrik bizde bu sürdürülemez.
ayrıca.. yannış bilmiyorsam a.k.p döneminde Kılışdarın (chp lideri) sözde "hataları, yanlışları" düzeltildi ve sgk çağ atladı :kahkah:
yıllardır mitinglerde bunu söylüyor a.k.p. partisi..
yani.. yani sgk açıkları problem olamaz..
Yazdım sildim,yazdım sildim,hiç bir olumsuz referansı olmayan ve sınavda dereceye giren aday,hakimlik ve savcılık,mülakatında eleniyor,sadece 3 dakikalık basit bir görüşmeyle,böyle yüzlerce binlerce örnek varken;''bilmem nereyi ısrarla aradım sorunumu çözdüler,hata sizde ısrar etmeyi bilmiyorsunuz''diyenlere .................................................. .............yorumsuz...