Printable View
Alıntı: Originally Posted by aliserpil2005 Webster bugünkü tcd kazancıyla bi telefon patlatır artık Valla ben tele para vermem ustadim Bu 4 gblik yetiyorda artiyor bile...
1 kilo hamsi 40 lira olmus hamsi fon varmidir Alıntı: Originally Posted by aliserpil2005 Webster bugünkü tcd kazancıyla bi telefon patlatır artık
Alıntı: Originally Posted by servetbey dostum, kap daki pdf rapor uzerinden mi aliyorsun hisse isim ve adetleri.. Evet üstadım her ayın altıncı iş gününe kadar bildirmeleri gerekiyor :)
Alıntı: Originally Posted by servetbey 1 kilo hamsi 40 lira olmus hamsi fon varmidir dardanel hissesinde vardir hamsi:)
Alıntı: Originally Posted by servetbey 1 kilo hamsi 40 lira olmus hamsi fon varmidir ciddenmi yoldaş geçen pazar ank halinde kg 10 tl di aldım 2 kilo ;)
bir gun geriden verileri elde etse belki daha iyi tespit ederdik durumu ahh yaw.. Alıntı: Originally Posted by admustafa Evet üstadım her ayın altıncı iş gününe kadar bildirmeleri gerekiyor :)
TV de belki yoklama cektiler mualif kanal FOX hehe Alıntı: Originally Posted by OKTAY ciddenmi yoldaş geçen pazar ank halinde kg 10 tl di aldım 2 kilo ;)
bugün sistem 3 kere hata verdi 13.20 den beri alamadım gitti en az 1500 tl... https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TCD