Printable View
Alıntı: Originally Posted by mrfatih 1 verip 3 alıyor farkındaysanız bugünlerde Ben çıktım bu legal kumar fonu TTE den. Çok stress yapıyor
Ziraat kvb 3 günlük 0.07 geldiğine göre ve kısa vade kira fonu 0.06 ise bence bugün Normal kira fonları 0.15-30 arası getirebilir
Nasdaq teknoloji +%1,78 👌👌👌
Alıntı: Originally Posted by Blueberry Nasdaq teknoloji +%1,78 👌👌👌 Fonların son durumu nedir? Alıştık her akşam sizden bu paylaşıma :)
Alıntı: Originally Posted by mrfatih Fonların son durumu nedir? Alıştık her akşam sizden bu paylaşıma :) TTE -%2,02 (endeksi takip eder) AFT +%1,73 (belirsiz)
Alıntı: Originally Posted by Blueberry TTE -%2,02 (endeksi takip eder) AFT +%1,73 (belirsiz) Tte nin eksileri sağlam oluyor yanlış yerde gireni pis düzeltir bu fon
Alıntı: Originally Posted by Blueberry TTE -%2,02 (endeksi takip eder) AFT +%1,73 (belirsiz) TTE'den henüz para kaldıramadım, beklemeye devam. Elimdeki diğer fonlar AFT, FIB, TDG son 1,5 ayda totalde %10 brüt getiri sağladı. 🤑
Alıntı: Originally Posted by mrfatih Tte nin eksileri sağlam oluyor yanlış yerde gireni pis düzeltir bu fon Bu piyasada 1 günde -%10 getiri sağlayan fon gördüm ve maruz kaldım. Ardından 2 hafta sonra kâra geçtim. Fazla düşünmeye gerek yok bana göre.