Patron devreye girdi ! Adamın işi gücü baskılamak .
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Patron devreye girdi ! Adamın işi gücü baskılamak .
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[IMG]https://i.hizliresim.com/q4j0swv.jpg[/IMG]
İstedikleri kadar baskılasınlar... Kış geldi, dünyada yeniden varyant tehdidi başladı. Yatırımcının yine en sağlam limanlarından birisi sağlık ve ilaç sektörü. Belki de yanılıyorumdur. o yüzden herkes kendi düşüncesi ile hareket etmeli.
ecilic ilaçla pek alakası kalmadı yalnız ben bunun abisindeyim burda hissem yoktur
Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 46'ncı kez düzenlenen "Gündem Buluşmaları" online olarak gerçekleştirildi.
Eczacıbaşı Topluluğu CEO'su Atalay Gümrah ise Türkiye'de seramik sektörünün çok önemli ve büyük bir sektör olduğunu aktararak, seramik sağlık gereçlerinde Avrupa'nın en büyük üretim kapasitesinin Türkiye'de olduğunu ifade etti.
Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferdi Erdoğan da Seramik sağlık gereçleri ile karo ihracatı 1 milyar doları geçiyordu, şimdi sadece karo ihracatı 1 milyar doları zorluyor. 3,5-4 milyar dolarlık ekonomik büyüklüğü olan bir sektör, bunun yaklaşık yarısını ihraç eder hale geldi. Tüm bu gelişmeler sektörlerimiz adına sevindirici." ifadelerini kullandı.
Eczacı'nın bir de yurtdışında fabrikaları var. Topluluğun 2019 daki yurtdışı cirosu 880 Euro idi.
Belki daha da yükselmiştir. Esan'ı bilmiyorum ama yapı grubu iyi bir yıl geçirmiştir.
Daha kırkı çıkmamaış hisseler defalarca tavan oluyor,bu namıssız bir yıldır çakılı kaldı,döviz % 40 yükseldi bu cibiliyetsiz aldıgım fiata dahi gelemedi,yuuuuh olsun.
Yuuuuh eczacı ilaç,yuh.:rtfm: