Yanılıyorsun. Range ROVER zaten vardı, sattım.. Yeni modele de .5.5 milyon veremem, !!
BIM'de fahiş fiyat nasıl olacak ki? Macro lar üst segmente hitap ediyor, 30 TL'Ye ekmek
almak tabi ki,fahiş sayılır ama macrolarda normal....
Printable View
Elde bim ve migros vardı :) Bu kadar ceza verilmez ama kardeşim :)
Göreceğiz bim ile endeksi kaldıranları. Pazartesi ne yapacaklar
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 tlye ekmek almak isteyen adam senle ayni yere mi girsin?
kapida 50 lira da giris parasi verir gerekurse...
bu talep varsa arz eden de bulunur
BIM bu toplumun gerçeğidir.Ev alırken, Bime yakın olmasını önemseyen çok orta yaş üzeri vatandaş var.Bunlar olmasa diğer marketlerdeki fiyatlar daha da artar.
Bazı marka ürünleri bile en ucuza getirdiğini gördüm (supurge,ütü,mause, sırt çantası...)webden en ucuz fiyatın bile altında sattı.
Sen ekonomiyi batır,3 kere başkanı görevden al...sonra SUÇLU UŞAK olsun
Bu iki hafta kağıt değişimi, yeni vadeler falan filan. Hiç şaşırmadım cezaya, resmen kaos içinde düzeni bulduk ite kaka. Bankalara geçecekler muhtemelen.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi bim satarlar banka alirlar biraz dengelerler her turlu.
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hâlâ satışta olan marka sırt çantası var.Akakce,cimri com vs...hepsine baktım.orada en ucuz 450 tl.
Bimde aynısı 279 tl...ogluma aldim.meshur bir marka,orjinal..beğenmedin 15 gün sonra iade et.
Marketlerime dokunma...
BIM'ın sahibi kim?
TOPBAş ailesi değil mi?
URLA'da erdoğan la beraber villalar yaptıran, telefon dinlemeye takılıp ta öğrendiğimiz..
(Erdoğan'ın Abi Urla işini (kaçak viilalara ruhsat) halledeceğiz,Bayraktar'a söyledim merak etme )
950 tane perakende bakkal açalıbilecek parayı tek başına BIM'e ceza yazmak ta nedir ya?
El-insaf