31 agustos Çarşamba SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
31 agustos Çarşamba SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettu hesabina yatinca noluyo sanki?
Fiyat 4.61 (daha duşmezse tabi)
Temettuye katilmadan direk bugun 4.61den alsan daha karliydin.
Dun GSD ile uyuyanlar ziyanda.
Bu saatten sonra +5 kapasa bile bugun alan temettu icin alandan daha avantajli.
Temettu diye tarihi hacimle 5-5.10 arasinda satti mali
Temettu ekmegini temettu almadan kaymagiyla spek yedi.
Baya yazdim bununla ilgili onceki yazilarimda.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hemsehrim (Sen ikizdere Ben Kalkandere)
Sabah bir arkadasim yaziyor bana sattim 68den GSDyi diyor dun kredili yuklenmis mala. Nasilsa temettu aldim diyor. Cildirtti beni sorsan 10 senedir borsada. Temettu yanina kar kaldi saniyor.
Bayram tatillerinde de degisik oyunlar yapar tatile malsiz girmek isteyenleri krediledi satacaklari T gununden cok once sikistirmaya baslar T gunu satanida pisman eder.
Bu varya bu.
Bunu tanimadan aylarca izlemeden ucuz diye alirsan hep terste birakir (guzel yerden maliyetlenen hic bakmadan bekleyen kazanir ama onada baska kagitta olsam x2 kazanmistim dedirtir)
Bu seytan kagitta al sat yapmadan yasamak zor.
Al sat yapmak kolay mi ?
O da zor.
Manyak gibi izleyil tanimak gerek.
Rasgele...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.56 dd
2.18 fk
yil sonuna sermayesinin ×2 iki kati kâr getirmesi kubvetle muhtemel
Bu donemde kasasinda ciddi miktarda $ olan
Bu şirkette yazdığınız ali cengiz durumlari özellikle kapanis kademelerinde benim de dikkatimi cekti
Ama 25 yillik borsa tecrubemde de boyle bir hisseyi abuk subuk hisselerin en az ikiye katladigi yerde cok tutamazsin
İyi pazarlar bütün forumdaşlar bilmek istediğim bir mevzu Silopinin bilançosunun bize kar anlamında nedrn katkısı olmaz
2023 de 2 yeni gemi filoya katılacak,Silopi halka arzı gerçekleşebilir,yanı sıra GSD Shipping halka arzı da gündeme gelebilir,defter değerinde yeni yüksekler..Yarınki düşüşün tesellisi gap kapanacak,yeni mallanacaklara ve temettülere ucuz alım fırsatı..bu perşembe bedelsiz onaylanırsa ki 2 ay bekletti,Ozkgy onayı 3 haftada gerçekleşti.