merkez bankası açıklaması varmı....alış satış falan....
merkez bankası açıklaması varmı....alış satış falan....
18 den satamadim ama baktım Cumhurbaşkanı dövize endeksli felan dedikten sonra elimdeki tether'lerin hepsini 17.80' den satabildim. Ama dün Forex ve Tether harici kimse satamamıştır. Türk halkının birikimine büyük operasyon ceklidi dün gece. Bundan güzel bir film hikayesi bile çıkar
Denizbank/Ateş: Faizin üzerinde kur artışı olursa Hazine tarafından karşılanacak
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün açıkladığı dövize endeksli TL mevduatta vadelerin 3, 6 ve 12 ay olacağını söyledi. Bunun Türkiye'ye özgü bir ürün olduğunu aktaran Ateş "Düşüncem 3-6-12 aylar gibi vadelerde vatandaş parasını belli bir faizden, ister kamu ister özel hangi bankaya yatırırsa yatırsın vade sonunda arada bir fark olursa, ana para artı faizin üzerinde bir kur artışı olursa bu Hazine tarafından karşılanıyor. Böyle yapılacağı bize teyit edildi" dedi.
Benim anladığım şu bu enstrüman al sat yapmayı beceremeyen stresi sevmeyen ama vade sonunda birkiminin dolar bazlı erimesini istemeyen bir araç vade başı dolar 15 3 aylık bağladın bu arada dolar indi çıktı tekrar indi tekrar çıktı sen şundan eminsin paran dolar bazlı garanti üstüne de stopajsız faiz