bu sözümünde arkasındayım...ses dosyası nasıl gönderilir bilmiyorum en kötü bende telefonu olan arkadaşlar var whatsapdan anırırım oda buraya yükler...
sizin procelerinizi yiyim....ahahhahahahahah
Printable View
Siz kibar bir insansınız yazdiklarinizin siyak ve sibakından anlaşılıyor (gene sözlüğe bakınız :))...umudum yok emme elimdeki komodoları batti gözüyle bekleteceğim..olurda sitenizde yazdığı gibi olursa arabamın arkasina enfakturs geçirdi yazacam..gerçekleşmesede can sağlığı ölüp gidecez mk..gercekten samimiyim...benim derdim her seyini buraya umitle bağlayacakları uyarmak..ben zaten bitmisim...ahahahhahaha
Arkaaslar mrb, binanceden ıslem yapmaya başladım ancak anlayamadığım bı konu var,su an deneme amaçlı kullanıyorum bınanceyı,bı kac gundur aralıklı olarak 0,00000500 fiyattan 2569 adet,0,00000582 fiyattan 3092 adet ve 0,00000801 fiyattan 1172 adet olmak uzere toplam 6826 adet trx/btc aldım.ortalama fıyatım kabaca 0,00000620 ye geliyor.Toplamda 2100tl lık alım yaptım ,SU ANDA TRX/BTC FİYATI 0,00000720 degerınde ve bınancenın estımate value kısmına baktığımda kar da olmam gerekırken 528 dolar toplam değer gosterıyor su an yaklaşık 2000 tl edıyor.Bunun nedenı trx aldıktan sonra btc fıyatının dusmesımıdır,yanı bız trx aldığımızda trx yukselde bitcoın dustıyse bır kar soz konusu olmuyormu,yada bılmedıgım bıseymı var..Tesekkürler
Görünen değer, elinizdeki coinlere göre değil btc fiyatına göre belirleniyor. Doğal olarak btc fiyat düşüşünde de bakiyeniz düşük görünecektir. Bir diğer ayrıntı da alış-satış yaparken ödediğiniz komisyonlar, hesap yaparken onları da ana parada düşmeniz gerekiyor.
Cevabınız ıcın teşekkür ederım enfarktüs.Verdıgım fıyatlardan komısyon ve parıbudan transfer ucretını dusmustum.Acaba su an elımdekı coınlerın gerçek degerını nasıl hesaplayabılırım,0,00000745 su an ve elımde 6826 adet var.Normalde parıte ıslemı yaptığınızda euro dolar aldığınızda dolar dusunce euro değer kazanır ve parıte yukselır,burdakı mantık aynımı anlayamadım.