Enflasyon %77,,faizler %50 olacak,,bir de üstüne üstlük vergi olursa,yatırımcılar ağır şartlarda nasıl rekabet edecekler.
Printable View
Enflasyon %77,,faizler %50 olacak,,bir de üstüne üstlük vergi olursa,yatırımcılar ağır şartlarda nasıl rekabet edecekler.
36.6x altında HACİMLİ kapanislar hastayi bitkisel hayata götürür teknik olarak..
Hastanın duzelmesi sağlığına kavuşmasındaki süreci uzatabilir..
Şöyle güzel bir yeni iş haberi atsalar da yeniden şarj olsak..
Bu tip yazılım sirketleri heran şapkadan tavşan cikarabilir bakalım sabrimiz nereye kadar sürecek..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Ust duzey personel Fatih BABAGIRAY surekli kamu kurumlarini ziyaret ediyor Ard nin çozumlerini anlatiyor. Belki Maliye Bakanligi ziyareti olmustur ama paylaşmamistir bilemiyorum.
Kendisi eski bir akp belediye yoneticisi yanlış hatırlamıyorsam. Ikili iliskileri iyi olabilir.
https://www.linkedin.com/in/fatih-ba...um=android_app
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düşüşlerde en önde giden hisse. Anlık -6,08. Bu kadar sahipsiz olması çok üzücü. Yatırımcılarına geçmiş oldun.:vk:
Yönetim kuruluna yapılan son atama, çevre şehircilik bakanlığından alınan 500 kişilik iş ya da bu ikili ilişkiler vs benim midemi bulandırdı artık. Şirketin personel sayısına eklenen bu 500 kişi nereden geldi? Şirket personel alımına dahi çıkmadı bu 500 kişi için. Alınacak kişiler belli miydi? Bir bana mı garip geliyor bu olaylar.
Tamam hükümete yakındı şirket bunu biliyoruz ama bu son olaylar iyice leş.
Ihale sartnamesi o 500 kisiyi şirket bunyesinde istihdam etme sarti getiriyordu muhtemelen. Yani 500 kisi halihazirda bu işi baska bir kurum bunyesinde yapiyordu zaten diye tahmin ediyorum.
Ama bunda bir problem görmüyorum ben. Sirket karini artiracaksa neden olmasin. Ayrica bu is 1 yillik yanlış hatırlamıyorsam yani bu seninin sonunda o 500 personel geldigi yere geri gonderilecek.
mehmet şimşek borsaya vergiyi kastederek borsaya vergi geleceğini ima etti. ben salak değilim tüm hisselerimi satıp çıktım. vergi gelen bir borsada endeksin 4300 lere ineceği teknik olarak mümkündür.ben artık endeks 2000 bile olsa borsayl a alakam olmaz. kalanlara sabırlar dilerim
Bu türden mesajlari daha onceden de yazdiniz ama hep geri döndünüz. Umarim bu sefer tutarli olursunuz.
Vergi konusuna gelince ben 1.000.000 kazaniyorsam bundan 100.000 tl vergi vermeye raziyim. Yeter ki o vergi doğru yerlere gitsin.
Ama aciklanma şekli ve zamani çok yanlış. Ilk almayacagiz dediler, sonra kazanç ustunden alacagiz dediler, daha sonra işlem vergisi alacağız dediler, daha da sonra vazgectik hic almayacagiz dediler. Daha aradan 1 ay geçmeden ne orani ne tarihi ve nasil olacağı belli olmayan bir açıklama ile tekrardan alacagiz dediler. Cocuk oyuncagina döndü is.