günaydın iyi haftalar
Printable View
günaydın iyi haftalar
Düyada emperyalist faşist kapitalist aç gözlü köpekler kendinden güçsüz dünya ülkelerine saldırırken rusya,çin vs dahil,dünya sisteminde olan anormalliklerin farkında değil,bok bulurlar daha dünya gibi bir gezegeni,geçmiştende ders almıyorlar,aynen kurandada belirtiyor geçmiş,demekki kuranın manasını bilmiyorlar,hristiyanlarda bilmiyor incili,zaten bu dinin geçmişini vatikan saklıyor,neyse kuranda geçen şu,melekler insanın yaratılışına karşı çıkıyorlar,ne gereğ var yeryüzünde kan dökücü devamlı kargaşa çıkartacak bir ırkmı türetmeye çalışıyorsun deniliyor yaratıcıya,oda ben bilirim ne yapacağımı der,işte burası mühim ben ne yapacağımı bilirim !!!,benim dinlen ilgim yok,sadece yazı türü ilginç olanlar beni ilgilendirir,bunu belirten her kimse geçmişi çok iyi biliiyor,geçmişte olanları gördük,dünyamız 4 evre geçirdi felaketler zinciri olarak,çoğu tanrı cezalandırdı der geçer,o öyle değil,kuantum mekaniğinde evrenim oluşum nedenlerinde var oluşumdan dolayı evrende herzaman olağan durumlar vardır,yani yaşadığımız dünyada evrende olduğu için oda aynen evren gibi bir oluşum içindedir,bilim adamları bile belirtiyor gelecek olan felaketlerden,tanrıya havale etmek basitliktir,sen bilimselliğe ağırlık verip çare peşine düşmen lazım geçmişten ders alarak,şu anda dünyamızın sisteminde anormallikler mevcut,ama bu yukarıda belirttiğim ülkeler para hırsı için gözünü karartmış,benim tahminime göre yer altında yani magma tabakasında bir anormallikler mevcut+güneştede var ayni durum yani geliyorum diyor tehlike,biz hala kan dökme peşindeyiz,bilimde çok gerideyiz dünya insanı olarak,geçmişteki antik yapıların yapılış sırlarını bile bilmiyoruz hala,sembollerde belirtilenleri çözmüş değiliz,işin içinden ilkel insanlar ne olacak der içinden çıkarız,alooo,dünya 14.5 milyar yaşında,evrende 14 miyar yaşında,bu zaman zarfında ne oldu ?üstelik hala fosil yakıtlarlan çalışan araçlar üretiyoruz,petrolü ve diğer madenleri rant uğruna işliyoruz,çok güçlü silahlar yapıyoruz,ne için,bencillik için benden büyüğü yok diye,dinlerde öyle,çoğu savaşlar din uğruna yapıldı,yani dinide kullanmışız...son söz tehlike çok büyük önlem almak lazım afetlere karşı !!!
DHA: Isparta'da askeri helikopter düştü
Isparta Valisi: Askeri helikopter düştü, 4 asker şehit oldu, diğer personel aranıyor - NTV
Isparta'daki askeri helikopter kazasında şehit sayısı 5'e yükseldi
MSB, Isparta'da meydana gelen helikopter kazasında şehit sayısının 6'ya yükseldiğini bildirdi