İş yatırımın günlük bülteninde yarın ki ford ve sabancı toplantısı yazıyor. Teşekkürler.
SM-S921B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Siz söyleyince baktim videonun sonunda
Bedelsiz dedikodusu çıkarmışlar... diyor
Beni kastetmiyordur herhalde :D
Bir defa bedelsiz potansiyeli bugünkü mevzu degil, 10 yildir yapsa yapardi...
bu dedikoduyu her kim çıkardıysa böyle bir endekste fordu pozitif ayristiracak guce sahipmis. Anca o kadarmış...
Bir hakkı vereyim.
Dudu haklıymış.
Bir yatırım konusunda ne yapalım ya nereye koyalım uzun vade kenarda pata var ticarette de kullanmayacağız diyen arkadaşa ford otosan önermiştim.
Bugün aradı beni dert yanıyor şöyle oldu böyle oldu vs.
Dedim ortalamanın yüzde 20 üstünde parayı havale ettieeceğim.
Hisseleri bana virmanla dedim hemen yan çizdi.
Hakikaten dudu demişti burda kimseyi düşünmeyin sallayın diye.
Haklıymış.
Bu toplantı neyin toplantısıymış malumatı olan var mı
Yönetim kurulu mu toplandı?
Çay partisi happy hour falansa şimdiden satalim
Bişeyler olacak diyorlar hayırlısı
Geliyor gelmekte olan
Ytd
bedelsiz, temettu haberiyle ele verip basmak icin alanlar yuzunden yukseliş (var ise) uzak olsun. Veri-temel odaklı ise baş tacı
Bence Ağustos ve Eylül üretim ve ihracat miktarları yükselmeyi hakediyor. Temettü beklentisi zaten var miktarı bilinmiyor. Beklentiler 20-65 lira aradı değişiyor. Bedelsiz bence beklenti ve fiyat içinde değil. Bedelsiz olursa miktarı fiyatı etkileyebilir.
Üretimin artacak beklentisi, Wolkswagen üretimi ve son çeyrek karlılık olarak her zaman yüksek çıkması yükselişin nedeni. Beklenti üstü satış olması ve Çin psikolojisinin etkisinin çok kötü olmayacağının anlaşılması ile eski zirveler geçilir. Zamanı ise belli olmaz. Endeks bizi de etkiler.