Üzdü. Kendine iyi bak abey.
Printable View
BİST100 de oluşan GAP ler dolmaya başladı! sırada 9935 var, bakalım ne zaman dolacak!
https://i.hizliresim.com/lzefqdq.PNG[/url
1 tur daha atarsa tekrar LONG deneriz..
Bence 9900 altında mert abi her gün shortculari tebrik eder.
2025 de sepeti doğru yapın yabancı Ocak ta bekleniyor ama adamlar gelmiyor gelen yabancı gözüken hedge ınsıder alıyor gidiyor.Badem spor ve ınsıder giriyor devreye onunda parası bir yere kadar kaldığı yerden bayrağı teslim alacak oyuncu olmadığı için satışlar geliyor.Analistler tv lere çıkıp ppf olanlar üzerinden hikaye yaratmaya çalışıyor tutar mı zaman gösterecek 32-34 milyar dolar burada para var , bizim borsada bunun 2-3 milyar doları girse yetiyor son yapılan hareketlerde gördük yalnız ozaman açığa satış hikayesi yoktu tek bir makina üzerine dönüyordu sistem buda göz önünde bulundurulmalı 2025 için , ppf çıkışlar olursa bana göre bir kısım tahvile kayacakdır yabancı gelmezse benim takip ettiğim Cevdet bey 1 ay da 2 sefer londrada toplantı görüşme yaptı bir sonuç çıkmadı basında göremedik , yalnız bu adamlar belli seviyeye gelmeden yada dolar yukarı hareket etmeden ben oyuna gireceklerini düşünmüyorum şuanda ufak ufak aşağı çekilen bir pıst 100 var ,
bu yüzden 2025 doğru sepet yapılıp dağıtılmalı risk geçende yazdım en büyük ınsıder 20 ocakta koltuğa oturacak 24 saat içinde olumlu olumsuz 1 twetene bakar piyasalar.
Emre faiz hikayesi ve ykbnk satış hikayesine ınsıder çıkışı oldu reel anlamı yok bence çünkü son gelen 2025 banka enflasyon muhasebesinden çıkarılması bankaların öz kaynaklardan yiyeceğini gösterir aynısını iş bank genel müdürüde söyledi ama malda oldukları için bunu bile güzel haber olarak fiyatladılar.
soru şu beklenen yabancı 2023 den beri yukarı hareket çizmiş bankalara neden gelsin veya gelir mi.
ben bu yüzden banka alırken seçicili davranırım.