takas paylaşacak dostlar varmı............
Printable View
takas paylaşacak dostlar varmı............
dun yine kazandırdı
fon parasını ya sermayeye ekleyecek yada temettü verecek..grafik güzel ..orta vade böyle beklentili hisse zor bulunur
bugun yine kanzdırdı sagolsun yıllardır beklenen yuksek bedelsiz olayı gerceklesse 100 leri bile gorebilir tarihinde hatırladıgım 70 liraları goren bir hisse bu ..2 aydır hareketlendi hayırlısı birde marshall la bunun spegi aynı belki bunu ilk defa ben yazıyorum burda .28 yıldır ogrendigim budur ..mrshall 65 leri gordu belkide sıra bundadır al sat dısında uzun vadeli tutuyorum bir miktar ..mrsll sa 107 lirayı gordu hatırladıgım kadarıyla yıllar once . ittfk co agır bir hisse gecmiste denedim ama birsey kazandırmadı ..aslan yılda 1-2 kez hareketlenir 2 gunde %25-30 yukselir sonra yerine geri doner izocamsa yıllardır sessiz onunda 80 lira gormuslugu vardır ..ama ne zaman hareketlenir bilinmez ..benim ilgi alanım yazdıklarınız icinde marshll ve cimbeton asagı yukarı 17-18 yıldır al sat yaparım ..artık bu 2 hissenin hareketlerini ogrendik iyice ..aynı aracı kurumlar aynı lot miktarları vs cok benzer..o yuzden spegi aynı derim hareketleri birebir tutuyor yıllardır
http://imageturko.com/?di=VCHI
son hali..tam fibodan dönmüş..
artık hedefler üst seviyeler olmalı.
cmbtn09.02.2018:halay::halay::halay::halay: