Sn. akyel başınız sağolsun.
Allah kalanlara sabırlar versin. :(
Printable View
kapanış 92.629
1. miz adestim 92.661 http://www.hisse.net/topluluk/showth...88#post2877088
2. miz cefaks 92.820 http://www.hisse.net/topluluk/showth...90#post2877790
tebrikler üstadlar :bravo::bravo::bravo:
tebrikler :bravo:
Koray: 91.000
Cuma
Tuyocu:94122
MR&MRS' nin şutuna şahit oldunuz mu...:oleyo: Vurdu mu oturtuyor, şanzımanı dağıtıyor, kabortayı deliyor, yamultuyor, devreyi de kestiriyor...elleriniz dert görmesin...hepinizin de :)
Cüneyt
apaci
denizci
demokrat
mrmrs
diye gidiyor siralama
sir : 91200
benim kurşunlar islemiyor,sıkacağım topuklariniza emme sistem dön dolaş modunda :dvr:
23 KASIM CUMA KAPANIŞMETRE
tuyocu: 94.122
demokrat76: 94.000
batık: 93.000
bozkurt: 91.919
sir: 91.200
koray: 91.000
MR&MRS :90.729.70
Tebrikler arkadaşlar.
Batık 93000
yakışır tabi yakışıklı abilerime :bravo:
sessizlik dersen dostum cüneyt abi çok fenadır :whistling: haftalık hisse yarışmasından sonra inzivaya cekildi :evil:yarışmada abimi cok yıprattılar baksanızya yarışmanın tekrarı ekim ortası derken kasım bitti yok :notr: :kahkah:
yıpratmadı değil fakat düzene sokmak sıkıntılıydı hele sizlerle bir o kadar keyifliydi.
bence işin zor tarafı 2 ileri 1 geri deydi o haftanın 4 günü listeyi yayınlamak için zaman harcıyordu. Biz de başkan ile beraber toplam da 3 günümüzü veriyorduk.
Aslında sizler gibi enerjik kişiler bu bayrağı devralmalı ....
ben ilk ateşi fitilleyim bakayım... :evil:
gerisi genç girişimcilere kalmış....
hadi gençler sizlere desteğimiz tam.
yeni bir format da olur ama başkan ile görüşün derim.
aha bir kayıp daha TÜCCAR dostum da geldi
Başkanı merak ediyosanız Kıbrıs'taydı en son.
ne yapıyor bilemiyorum ama yemek menülerinde patetesin olmadığından haber vermişti.
Başkanımız bu sene leyleği havada görmüş herhalde
başkanımıza selamlar:wave:
Tebrikler sayın adestim ve sayın cefaks.. Adestim itibarınız geldi :) Cefaks sistem kurbanısınız :(
93düz gittiğine göre 93buçuk diyelim gaari...:)
Bazen arkadaşlara itibar verirken devamlı telefon ile yaptığım için, klavye küçük olduğundan yanlış harflere tıklıyorum..:) Biraz önce selamlar dostum kolaygele yazacağıma kolaydele yazmışım...:kahkah::kahkah::kahkah:
Son anda gördüm ve değiştirdim...:kahkah: