Bu arada bu yorumu yapanlarda borsa cahilleri deneyimi olmayan bilmeyen insanlar. Bilmiyorsan sus demişler ama bizim insanımızda (büyük kısmında) o erdem yok..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu arada bu yorumu yapanlarda borsa cahilleri deneyimi olmayan bilmeyen insanlar. Bilmiyorsan sus demişler ama bizim insanımızda (büyük kısmında) o erdem yok..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orman işletmeleri tarafından ağaç ve orman ürünleri üzerinden şerefiye, karar pulu gibi isimler altında tahsil edilen bedellerin bir kısmı sifirlanmis, bir kısmı da önemli ölçüde düşürülmus. Mobilya sektoru icin guzel haber.
https://m.dunya.com/ekonomi/mobilya-...-haberi-370845
konuyu uzatmak istemem ama bildiğimden konuşmadığımı belirterek bir yorumda bulundum ve bir de tehlikeli değil mi diye soru sordum. maksadım öğrenmekti. yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. siz de maşallah yani buldunuz abasızı vuruyorsunuz.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben 2.50 maliyetle girdim 3.10 u gordum vermedim tekrar 2.50 ye geldi 1 ay bekledi sonrasi malum hisseye guvendik bekledik ve suan ki fiyat ortada gelecek vaad eden ve ciddi yatirimlari olan bi hissedeyiz arkadaslar gunluk haftalik dusunmemek lazim kaldi ki daha hic bir beklenti gerceklesmemisken...
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GAP ını kapatmadan asla gitmiyor hadi bakalım GAP ı kapadı artık yukarı doğru yol alması lazım
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Bursa16,
Şirketle yaptığım görüşmelere göre fabrikanın aslında bittiğini son rütuşların yapıldığı bilgisini aldım. Ve bunun Kap'a düşmesi an meselesi artık.
Dolayısıyla tahtacının buralarda yatay hareket etmesini normal karşılıyorum.
Ancak mızrak çuvala sığmıyor. Er yada geç o çuval delinecek. Belki yarın belki yarından da yakın...
Sevgiler.
eyvallah sn kuzeys ama ben bugün yukarı hareket eder diye düşünüyorum saygılar
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Kuzeys,