Ettirdiği zararın haddi hesabı kalmadı. Tüm dalavere bunlarda. İyi ki kimse yok. Biz çarpıldık, başkası çarpılmasın
ytd
Printable View
Ettirdiği zararın haddi hesabı kalmadı. Tüm dalavere bunlarda. İyi ki kimse yok. Biz çarpıldık, başkası çarpılmasın
ytd
Vermemek için inatlaşıyorum, en son böyle katmer le inatlaştım 2016 da iyi bir zararla çıkmıştım, hayırlısı bakalım
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni İş İlişkisi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği
Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı
GS1 Türkiye Vakfı
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı
-
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı
-
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih
20/05/2019
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları
-
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi
-
Açıklamalar
Şirketimiz; 20 - 22 Mayıs*2019**tarihinde gerçekleşecek,*GS1 Türkiye Vakfı*''GS1*Genel Kurul Toplantısı"*Organizasyonunu yerine getirme görevini üstlenmiştir.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam bunlara Gündoğdu endeks satış yedi ya mal boşaltmaya başlarlar
ytd
Dayanamadım kol kestik biraz daha dursak gövde gidecek. sasa da iyi hareket var belki ordan çıkaririz şimdi gidiyorum ama benden aldini tekrar almaya gelicem
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
flap de durumlar çok kötü tüm indikatörler düşüş yönünde..
Merhaba,
Merrilly Yatırım Bankasının 250 bin adet hisse taşımak istedi fakat taşıtmadılar. Hisse başı ortalama 1,20 TL den yaklaşık 3OO bin TL zararı olup, bu gün elinde kalan hisseleri satmak zorunda kaldı.
Tahminimce 4,30 TL - 4,50 TL gibi fiyat aralığından yerine koymayı ve 6-6,70 TL gibi fiyat aralığından satmayı planlayacak diye düşünüyorum.
Bu şekilde yaparak hem zararını çıkaracak hem de 3OO -35O bin TL kar hedefleyecektir.
Merrilly Yatırım Bankası; Yarından itibaren sürekli al sat yaparak gün sonu elinde hisse kalmayacak şekilde hareket ederek hissenin 4,30 TL gibi fiyata doğru düşmesi yönünde pozisyon alacağını düşünüyorum.
Para zor kazanılıyor. Çabuk tükeniyor.
Paranızın her zaman kağıt üzerinde değilde kasanızda durması dileklerimle herkese Selamlar.
Merril'in elinde lot yok ise ve yarın al-sat'a başlayacaksa , merril almaya başladığı anda hisse 5.80 seviyesini görebilir. Çünkü merril flap'ta ne zaman hisse almaya başlasa hisseyi 10-15 kuruş yukarı çekiyor. Dolayısıyla yarın 5.75 -80 gibi verilir ve merril'in satması beklenir. Tabi 2. Bir senaryo daha var. Merril alır ve hisse yükselirse trend dönüşü olduğu düşünülerek ya da gerçekten spek tarafından dönüş yaptırılarak hisseye yatırım girişleri sağlanır. Bu da hissenin yarın + kapatmasını sağlar. Ben yarın çok yukarda olmasa da + kapanış bekliyorum.