Printable View
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Bi ortama girdinmi ilk önce kültürünü öğren.... Sonuçta, hikayenin sonunda herkes ölüyor, dimi?
Alıntı: Originally Posted by Kağan Sonuçta, hikayenin sonunda herkes ölüyor, dimi? Ölüyorda herkesin mezarlığı farklı...
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Yarın akşam Bursa'da Enver beye kendimi zorla misafir ettirdim :he: Bursadan canlı yayın yaparız :) Ben neye yokum? :notr:
Alıntı: Originally Posted by FIRTINA Ölüyorda herkesin mezarlığı farklı... Herkesin mezarlığı aynı.. toprak altı. Tıpkı, herkesin içkisinin farklı olup, yaşadığı kafanın aynı olması gibi.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ben neye yokum? :notr: Bende.... Baskın mı yapsak....:halay:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Bende.... Baskın mı yapsak....:halay: Hade bu da sıraya yazıldı! :vk:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Hade bu da sıraya yazıldı! :vk: Musti, yoldan Reha Gayayı al...:ok:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Musti, yoldan Reha Gayayı al...:ok: Yancida buldu yahu! :kahkah: