İnfo kar iyi geldi ama pek hareket etmedi!
Diğer iyi bilanço açıklayanların da çoğu pek hareket etmiyor gibi!
Printable View
info şu yaptigi kar ile fk'si daha yeni 8.5 oldu. Osmanli ise 8 fk,gedik ise 10.5 fk
bizim ise mevcut fiyat ile 2020 yili kari ile fk miz 4 seviyesinde (kasadaki nakit 90 haric , onu hesaplamanin disarida biraktim)
eger 4 ceyrek toplam karimiz 70 olursa bu sefer fk miz 3 gibi olacak. tabi bu fiyatlarla.
osmanli ve info gibi 8 oldugumuz noktaya gelince ayrica dusunuruz[emoji846]"bir yatırım tavsiyesi değildir"
Kaç gündür-haftadır - aydır 2-3 milyon civarında hacimle tahtanın içine ediyor bakalım. O zaman niye sermaye artırımı yapıldıki. Yok mu bir babayiğit şu yapılanlara bir dur dese. Yazık vallahi
Piyasa düzenleyiciler şu işe bir el atsa, sermayeye göre her kademede zorunlu işlem miktarı olsa, bu ne ya 1 lot 2 lot kademe düşür yükselt
Şöyle okkalı bi spekülatör gelse bunlarin elinden alsa lotlari manyak para kazanır bunlara meydanı bırakıyorlar bunlarda al satla değer düşürüyorlar.
Yaptığım ağlamak değil ama insanın sinirini bozuyorlar son kurşunu da attım devreden sonra. artık her ay elime para gecer geçmez eklerim istediğin kadar düşür.
İmtiyazlı pay nerede gözüküyor.. Faaliyet raporunu bilanço damı...
Halka açıklık oranı ile 99.47, peki ana pazara çıkmak için bu oranın kaç olması gerekiyor.? O orana getirmesi için mal topması gerekmiyormu?
Bu durumda 3.5 dan mal toplayacağına daha uygun yerden toplamaya başlamak işine gelmiyor mu?
Yada farz ediyorum hisse sahibi adına mal toplayan biri günü gelince hisse sahibine virmanlasa ardından kap gelse şu tarihte şuradan şu kadar lot kurumumuzca alınmıştır gibi. Böyle olabiliyor mu?
Bunun için geri alım açıklaması gerekmiyormu?
Tabi toplaması gerekiyor ise.
Böyle deli sorular :))