Temel analiz faktörlerden sadece birisidir. Bunun yanında dönemsellik ( Doğru zamanda doğru enstrüman ), Teknik analiz, Gelecekte şirket ürünlerinde oluşabilecek arz talep dengesi vs gibi bir çok faktör etken olmaktadır.
Printable View
Temel analiz faktörlerden sadece birisidir. Bunun yanında dönemsellik ( Doğru zamanda doğru enstrüman ), Teknik analiz, Gelecekte şirket ürünlerinde oluşabilecek arz talep dengesi vs gibi bir çok faktör etken olmaktadır.
Aynen, Benim için 60 lirada 2 yıl değil, 20 yıl da aynı fiyatta kalmış olması bir anlam ifade etmiyor. Çünkü ederinden fazla işlem görüyor.
Ben gayet memnunum sayenizde bir bakış açısı öğreniyorum zararda olabilirim zerre pişmanlık duymuyorum sizlere teşekkür ediyorum ve takip ediyorum buradaki tecrübelerim paradan daha kıymetli benim için Beşiktaşlı abime dandanakan kumandanı ve izci abiye saygı ve sevgilerimle iyiki varsınız uzun zamandır takip ediyorum sırf teşekkür ve takdir etmek için üye oldum sağolun
Dedim ya abi anlaşamıyoruz :ok:
Abi benim söylemek istediğim şu; X hissesi zaman zaman değerinin altına düşer, zaman zaman değerinde durur, zaman zaman da değerinin üstüne çıkar. Bizim yapmak istediğimiz buradaki 3 faktörün değişimlerini Teknik Göstergelerle yakalayıp arasındaki marjları değerlendirmektir.
Siz eğer değerinin üstünde deyip hiç şans tannımazsanız, değerinin birkaç kat üstüne çıktığında oluşan boşluktan yararlanamazsınız diye düşünüyorum. Değerinin altında alıp üstünde satmak istediğinizi biliyorum. İşte bunun bir grafiği yok olsa ona da çözüm bulurduk...
Örneğin Alkim son gelmiş Bilançoya göre benim açımdan ederi 30 lira. Bir aya kadar bir Bilanço daha gelecek, Gelince tekrar ederini hesaplayacağım. Eğer gelecek Bilanço büyük hayal kırıklığı yaratmazsa, hedefe kadar beklemeye devam. İşin formülü bu dostlar.
Örnek olarak verdim sadece dostlar. Öyle bir hedef gerçek değil.