Seans bitince konuşurum ama.. ytd
Printable View
Bugunde 1789 dan onayladı ama haftalıkta 1837 yi geçmedi, olsun be gülüm. Yem olmadık haliyle parayı yine hanına doldurdum.
Bu arada teb hedef fiyat vermeden önce topladığı gibi bugunde topladı. Fena bir hafta olmadı oldukça verimli bereketli geçti.
1837 üstünde kaşığa çıkarım artık ve sonrasına büyük ağ gelir. Kısmet. Ytd
Şöyle bir baktığımızda bu yılki günlük en yüksek kapanışı yaptı. Tavşan mı geçiyorsun diyenler olabilir, geçmiyorum bu yıl dedim sadece. Heyecanlanmaya gerek yok elbette ama yine günlükte mayıs, haftalıkta ise marttan gelen çanağı bugünkü kapanış ile tamamlamış. Katlaması olur mu olmaz mı diye diye herif bizi katladı yıllardır. Çok çanak gördüm bundan akabinde çömlekte gördüm. İlk geldiğim zamandan beri disiplini bozmadan hem malı arttırdım, hemde para kazandım, yormadı desem yalan olur. Yakın destekleri yazmıştım onlar geçerli 1820 ve hemen altında 1809, 1796 var. Aylıkta 1924 yırtılmamız gereken yer olabilir, önce haftalık direnci geçersek, dar alandan kurtulup geniş alana geçiş bölgesi.. çapariden, kaşığa ve sonra büyük ağ..
Bu yılın zirvesine binaen klip atardım tabiki istenilen bunlar olmadığı için atmıyorum.. ytd
Aynı çanak görünümü, aynı zaman diliminde lingodada mevcut zaten son süreçte birlikte hareket ediyorlardı. Bazen biri yükselirken diğeri düşsede sonunda aynı kapanışı yaptılar bu yıl için şuana göre. Ytd
10.935 altına indik ve 10.806 ya dokunduk.. petkm taş gibi durdu üzerine de prim yaptı.. altta 10.487 ile 10.441 aralığı var.. kırılması halinde 10.243 seviyesinin kapısını açar.. önümüzdeki hafta uzak bir ihtimal olsa da bir kenarda durmasında yarar var.. petkm de 17.92 önemli bir destek oldu.. altında 17.79 -17.73 aralığı mevcut.. an itibari ile 18.92 otoban gişesi..
kazancınız bol ve daim olsun..
Dandanakan hocadan da
uzaktan bir görünüm olsa hiç fena olmaz.
Nereye bakıyor bu adamlar dedirten cinsten!
Yaz gelince Dandanakan Hc biraz uzaklaşıyor ortamdan. Ben de iki yıldır karavanın parasını tatil yaparak, hatta deprem sebepli durumlarda çıkardım şükür. İnternetin zayıf çektiği yerlerde biraz zor olsada yine keyifli karavan mevzu. Yazlığı olmayan emekli biri için her yer yazlık, bu konuya Ytd demiyorum.
Ekonomik koşullar sebepli tavsiye edebilirim.