Kadıköy’de 2 metrobüs çarpıştı…
Printable View
Kadıköy’de 2 metrobüs çarpıştı…
Alıntı:
Halk TV
@halktvcomtr
·
1 sa
SORUŞTURMALAR GİZLİ DEĞİL Mİ?
Ali Mahir Başarır, Melih Gökçek'in operasyondan 7 saat önce yaptığı paylaşıma tepki gösterdi:
💬 Melih Gökçek bu soruşturmayı 7 saat önce Türkiye ile paylaşıyor.
💬 Mal varlığını, oğlunun, kendisinin, oturduğu evin hesabını verebiliyor mu? Yok. İşte bu soruşturmaların ahlaki boyutu Melih Gökçek'tir.
💬 Bir Melih Gökçek'in yaşantısına mal varlığına baksınlar. Bir Mansur Yavaş'ın baksınlar. Halk karar verir.
..................................Alıntı:
Barış Pehlivan
@barispehlivan
·
2s
Neyse ki, Melih Gökçek bugün de gözaltına alınmadı!
https://i.hizliresim.com/85f91dj.jpgAlıntı:
İsmail Saymaz
@ismailsaymaz
·
1 sa
Bu sabah Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyonu geceden Melih Gökçek haber vermiş.
İşte gerçek bu. Abd bölgeden çekilirken, İsrail, bölgenin yeni hegemonu gibi davranıyor. İşte 2 sene önce, bunun için ''İsrail yok olacak'' diye yazdım. İsrail, hegemon değildir, sadece bekçi köpeğidir. Hegemon olmayı bırakınız, artık bekçi köpeğine de ihtiyaç yok. Çünkü maliyeti çok yüksek. İsrail devleti lağvedilecektir. Yaptıklarının hesabını feci ödeyecekler. Kurtarabildiğimiz kadar Yahudiyi de kurtarırız.Alıntı:
lt col temmuz
@temmuz1919
·
2d
Yorum hesabı
ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Trump'ın Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack:
"Orta Doğu'da kimseye güvenmiyorum. Çıkarlarımız hiç bir şekilde örtüşmüyor. Buna İsrail de dahil."
https://www.youtube.com/watch?v=_vyzaTYpO4U
Dow 14 bindi, 35 bin olur demiştim. 45 bin oldu, bilemedim. Şimdi önce bir 25 bin görelim...Yine bilemem, dipsiz kuyu var.Alıntı:
Devrim Akyıl Laplace’s Demon
@laplace2011
·
20d
ABD Borsaları’ndaki Balonlaşma istatistiklerine bir yenisi daha: Şirketlerin Fiyat/kazanç oranları ortalaması tarihte sadece 2 kez 40’un üzerine gelmiş! Aralık ‘99 ve Şimdi!
Ocak 2000’den itibaren Nasdaq’ın 4781’den 795’e %83 düştüğünü hatırlatmakta fayda var!
lt col temmuz
@temmuz1919
·
5d
Yorum hesabı
Rusya Dış İstihbarat Servisi (SVR), Avrupa'nın "Moldova'yı işgal etmeye hazırlandığını" iddia ediyor.
He vallah, ne olacak ki? Seçilmiş insanları at içeri, hak hukuk gak guguk...Alıntı:
Halil BUHUR
@Halil_BUHUR
·
45d
Piyasaların alışması lazım artık bu tür haberlere, her böyle haber gelince yüzde 3-5 düşmenin gereği yok.
Gürsel var.Alıntı:
Ufuk Coskun
@ufukcoskunn
·
10s
Tarih boyunca Mahmut Abbas kadar satılık, adi bir adam dünyaya gelmemiştir.