Miktar Nedir 250k Mı?
Printable View
MB faizi 500 puan artırsa bunun mevduata yansıması ne kadar olması beklenir?
Geçen 500 puan artırdığında mevduat ne kadar artmıştı bilen var mıdır? diye sormuştum cevap alamadım.
Bir tane de ek yapayım. 500 puan sonrası dolar ne kadar düşmüştü?
Benim gibi günlük likit gidip 13 eylülü bekleyenlerin kararı için önemli olacaktır.
https://tr.investing.com/analysis/va...lyor-200220151
300-400 puan yeterli olmayacaktır.
Zaten bankalar 350 baz puan arttırdı TCMB'nin faiz arttırmadığı durumda.
Video da önemli.Altındaki yapılan yorumlar da. Bizim bu şekilde kısmen de olsa bir kapalı ekonomiye geçme olasılığımız var mıdır?
Zira Ven. dikdatörü kişi ABD ye karşı içine kapanarak iktidarlarını sürdürebilmiş.
Normal demokrasi olsa belki yargılanıp cezalandırılacaktı.
Halbuki şimdi sarayında bir eli yağda bir eli balda yaşamıyor mu?
Neden sandıktaki yenilgiyi kabul edip kendini ve ailesini diğer son dönem diktatörlerin sonları olacak bir kadere razı etsin?
Sanırım 15 lerden bağlarken 19 lu oranlardan bağladık..evet ekonomik şartlar değişti.mb 19.25 herhalde fonlama ama 23 24 lü oranlar var..ee hani mb likitide sağlıyordu.bankalar neden 19.25 den mb den borçlanmıyorda artik 23 24 lerden mevduat yapıyor..benim geçenlerde sordugum bir soru vardı 90 larda 2000 lerde mb faizleri 60 - 70 oluyordu bankalarda 120 130 faiz vardı..Neden bu durum bu günlerde işlemiyor diye..
Size karşı 2. ve son mesajım. Şimdi de beni eleştirmeye ve yargılamaya başladınız. :wave:
Vade Sonu Dönüş Tutarı 1.004 USD
Vade Sonu Net Getiri 4 USD
Faiz Oranı % 5,50
Şubeye gidip 100k var derseniz 4.00 vermezler.
Dolar mevduatı çekmek için cezbedici oranlar verirler şu konjonktürde. Neyse kime ne anlatıyorum.
Ona buna sataşacağınıza paranız var ise 1-2 banka dolanın.
Faydası olur.
bu bankalar beni verem etti.155k ya 32 46 gün
abank aradım 22.2 verdi
vakıf aradım 21.75 verdi
burgan 22.5 verdi
odea 22.4 verdi
rezillk kepazelik bu.sadaka veriyolar.
aktifle günlüğe devam en azından hateket kabiliyeti var
Dolar dolu uçak indirildi mi? - Murat İDE
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/do...mi-48721yy.htm
Madem 20 milyar dolara el koydular :plc:,ŞAKKADANAK 10 milyar dolar satacaksın düşmedi mi ŞAKKADANAK bir 10 milyar dolar daha satacaksın göreceksin çil yavrusu gibi dağılacaklar :kahkah:
İlginç ancak önemli bir tespit.
Dövizi biz yükseltmişiz ya...*"Türkiye'ye ekonomik operasyon yapıyorlar", "Bu bir Kurtuluş Savaşı'dır" diye bağırıyor ya iktidarımız..Papazı bahane edip, zaten çatlamış ve hızla kırılacak olan ekonomik tabloya, gavurdan bahane üretiyor ya..Rakamlar tam tersini söylüyor biliyor musunuz?Dünya Gazetesi'nden Alaattin Aktaş'ın önümüze serdiği rakamlar ilginç..Dövizde en büyük yükselişin yaşandığı günlerde, yurt içindeki döviz hareketi günlük 4.9 milyar dolardan, 10.1 milyar dolara çıkmış..Aynı günlerde yabancıların para hareketi ise 3.3 milyar dolardan 3.7 milyar dolara çıkmış..Papaz-mapaz hikaye, bu hareketlerle dövizin tırmanışına bizzat yerli yatırımcı katkı veriyor..En birinci milliyetçi partimiz bile, parasını dolarda tutup bu tabloda pay sahibi olduğuna göre;Dünyada belki de ilk defa, bir millet, kendine karşı 'Kurtuluş Savaşı' veriyor..Yel değirmenleriyle savaşan Don Kişot'a döndürdüler milleti..
Kaynak Yeniçağ: Dolar dolu uçak indirildi mi? - Murat İDE
Murat İDE, dövizi işleri bir şekilde kötüye gidip paraları nakit olarak yurt dışına döviz kaçırmaya çalışan yandaş şirket sahipleri mi çıkartıyor demek istemiş.
CB na gen aylarda buna dikkat çekmişti.
İlginç...
bankalar kredi veremeseler dahi mevduata ihtiyaçları varmı..
stopaj indirimi 30.11.2018 kadar geçerli yani ayın 30. da bağlanılan bir aylık yine %5 stopajdanmı olacak yoksa farklımı
Vakıfbank Özel bankacılık da limit nedir ?
Burgan 300K %23,5 eski müşteri 34 gün bağlandı.
BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denizbank heryere reklam vermiş 22 hoşgeldin oranı diye ama e-vadeliye ...normal şube hosgeldini 19.50 .bu devirde böyle ayrim mi kaldı yahu çoğu bankada birbirine eşit oranlar hatta normal şube oranları daha yüksek...2.5 puan fark mi olurmuş ...
Burgan +72K %6 eski müşteri 37 gün bağlandı
Dolar için alınan oran.