Kağıtta aktif alıcı yok herkes pasiften alım için bekliyor , doğal olarak işlemler kitleniyor.spekde kağıdı istediği gibi baskılıyor.
Spekin arayıpta bulamayacagı ortam [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Kağıtta aktif alıcı yok herkes pasiften alım için bekliyor , doğal olarak işlemler kitleniyor.spekde kağıdı istediği gibi baskılıyor.
Spekin arayıpta bulamayacagı ortam [emoji16]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...993d361bc6.jpg
Spek sadece korku için üst kademelere takoz koyup korku yaratarak dahada düşecek düşüncesi ile pisikolojik olarak satışa zorluyor dün kendisi dışında konan lotları tek kalemde topladı dediğin gibi fazla müdahale etmek istemiyor yasaktan dolayı şu aşamada ceza yemek istemiyor yoksa haberle beraber kontrolü elinden kaçıracağını biliyor işi şansa bırakmıyor yani sabreden kazanır hatta buralardan alan olacaksa en fazla iki üç aya iyi kazanacak gibi karar yatırımcının ama nedense bir korku var aşılamayan ERCİYES hala istenen güveni aşılayamadı hissede bakalım birleşme haberi ile gelecek yükselişte SPK nasıl davranacak bakalım ÖZBAL gibi onada bir yasak uygular mı haydi bakalım sabreden derviş misali sabır sabır
Spknın işlem yasağından sonra spk tahtada işlem yapıyormu karar veremiyorum.Hacim çok düştü ve günlük olarak eksi kapanışlara devam ediyor.hacim düştüğü için sıkılıp satanlardan speğin mal topladığını söylemek mantıklı gelmiyor.Muhtemelen elini eteğini çekti.3,00-2,90 arasında iş bankasının sattığı mal toplanmaya çalışılıyor olabilir tabi ama bu kadar hacim düşükken bunun olması mantıklı değil.Tek gerçek var tahtada sabırla bekleyen yatırımcılar ortaya çıkacak yeni şirketin beklentileri ile tahtada alıcı durumdalar hala.
Dün bir arkadaş sormuş elindeki tüm para ile alan varmı diye Evet ben almıştım.Hatta % olarak sermaye kaça geliyor onu da yazmıştım.Ama 2,70 altına kayınca ben stop yaptım ve takibe başladım.2,70-2,65 arası ve dün de 2,55 2,53 arası verdim .Dün verdiklerim kagıt değiştirmek ve tahtadaki adamın tepkisini görmek içindi.Hiç bir tepki vermedi 2,4 altına sarkarsa eğer aşağıda nerede duracağını kestirmek zor.Spk yasağı geldiği gün 72 bin lot ile taban yapmış ve anında kaıtları almışlardı.Benim gibi kaç kişi sıkılıp sattı bilemem ama uzuncu arkadaşların sabırla beklediğini umarım spk takaslardan görüyordur.
Şuan için hareketli bir hisse de ozbalın zararını çıkarttım ama sattıklarımı yerine kesinlikle koyucam.Bu üçkagıtcının ne kadar aşağı basacağını görmek istiyorum.Sonuç olarak belki spk bülteninde haber geldiği gibi elimdeki hisse miktarını % 25 e kadar düşürdüğüm için güzel bir kazanç elde edemeyeceğim.Ama bu onay gelse Aynı anda yükselmeye bilir.En kötü spk yasağının bitiminden önceki hafta geri alamaya çalışacağım.Tabi o zaman ne olur bilmem hali hazırda 40-50 bin lot almak için tetikteyim.
inş bekleyen arkadaşlar sabırlarının karşılığını alacaklardır.