Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Kapatsakmı cafeyi artık. Ruhsatta saat kaça kadar açık olmaya izin var. Son çıkan anahtarı bıraksın paspasın altına.:) Cafe sizin ne zaman isterseniz üstadım :)
Yarın herşeyimiz büyüğümüz ile Trump görüşecekmiş
Alıntı: Originally Posted by aydinc Yarın herşeyimiz büyüğümüz ile Trump görüşecekmiş Benim cocuk tv de gorunce sari kafa diyor 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by frappe Bir fotograf paylasin . Bizide bulusmaya tesvik etsin [emoji16] Ek 22690 Bütün forumdaşlara selam olsun
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Ek 22690 Bütün forumdaşlara selam olsun Ustad hangisi sizsiniz??? Sanirim soldaki...
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Ek 22690 Bütün forumdaşlara selam olsun vay selcuk hocam da mitili iyice attı altınoluk a:evil: sonra izmir marsıyla dönmek var beypazarına :evil:
Alıntı: Originally Posted by Batman vay selcuk hocam da mitili iyice attı altınoluk a:evil: sonra izmir marsıyla dönmek var beypazarına :evil: Ustad siz hangi sehirdendiniz?
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad siz hangi sehirdendiniz? Batman yazıyor Üstadım görmüyor musunuz?